Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ова само кај нас го има да не важат продолженија на кошарка за поени .. пример ја имам фенер - барса т267.5+ завршува 58-58 моментално е 61-63 потенцијални шанси има да влезе ама џабе во спортлајф е падната .

I dve prodolzenija da imase nemase da dadat 68 kosa druze :pos:
Granica da im e 55 kosa do kraj na utakmica bi se zamislil dali bi ja odigral :D

Плачите сеа оти продолженија не се важеле, а кога ќе играте минус играчи НБА тогаш во ред е што не се важат :D

Денес

Вардар 1
Карлови Вари хокејот 5+ ептен ми е изгледен овој тип, а може да се пробаат и Малмо 5+ и Жилина 5+, али првите ми се 90% сигурни..

Сума сумарум дубл Вардар и Карлови, би требало 2,1 квота таман за дуплање..

Дарси - Лоренци 1 на 1,72
0505.gif

Дарси - Лоренци 1 на 1,72
0505.gif
И јас ова го гледав, во сала 1.72 има валуе на Дарсис иако Лоренци последниве две години проигра на сите подлоги, на 3000 годишна возраст. :D

Да не знае некој кое време ги пуштаат играчиве од нба на бет365?

Плачите сеа оти продолженија не се важеле, а кога ќе играте минус играчи НБА тогаш во ред е што не се важат :D

За играчите важат продолженија.

Елиас аир да не видиш кретен еден .. се бламира со овај копиљов ..

има некој инфо за Сеха лигава што и како е?
Коефициентот на Везпрем е 1.44??? Повредени имаат, нема да играат со фул состав, што е финтата?

има некој инфо за Сеха лигава што и како е?
Коефициентот на Везпрем е 1.44??? Повредени имаат, нема да играат со фул состав, што е финтата?

Vo Brest se igra, igraat protiv domakinot koj ke ima polna sala i motivacija na najvisoko nivo, logicki neli?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom