Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лара Сигмунд играше 2 тешки меча по 3 и кусур саати со Вилијамс и Тсуренко, Сафарова игра добро овде и би требало да добие, Севастова исто треба да е кец, оваа тунижанката веќе беше во аут овде па влезе како лаки лузер, Лучич Барони е дефинитивно во подобра форма од Бертенс која не може да врзе 2 победи ама почна да паѓа доста коефициентот, се над 1.85 мислам дека е валуе за хрватката, и Лаксонен мислам дека ќе добие денес и 1.40 е солиден коефициент на него

И Касаткина мислам ќе добие, подобар играч е од Гаврилова, башка условите во Чарлстон се како создадени за неа. Сепак жени нели, така да не е исклучена и обратната можност. :D

И Бурж исто би требало да тепа со Гомбос, има 2-0 H2H, али на страна тоа на земја е подобар играч од Гомбос кој најмалце сака да игра на земја и има слаби резултати на оваа подлога. Плус дома е Бурж, мислам дека вреди квотата на него.

Sevastova Stosur Wozniacki Safarova Suarez Navarro Lucic/ Bertens Kasatkina/Gavrilova se poteski jas si mislam Bertens i Gavrilova odat ponatamu :D

И Касаткина мислам ќе добие, подобар играч е од Гаврилова, башка условите во Чарлстон се како создадени за неа. Сепак жени нели, така да не е исклучена и обратната можност. :D

И Бурж исто би требало да тепа со Гомбос, има 2-0 H2H, али на страна тоа на земја е подобар играч од Гомбос кој најмалце сака да игра на земја и има слаби резултати на оваа подлога. Плус дома е Бурж, мислам дека вреди квотата на него.
Партнерки се во двојки Касаткина и Гаврилова, вчера Касаткина отвори страшно против Пуиг па после се закомплицираа работите, Гаврилова некако лесно излезе на крај со Риске, најдобро е да се прескокне ова, Гомбос нема врзано 2 победи на земја цели 2 години така да за него си во право, има валуе да се игра на французинот

Валенсија - Селта Виго барем 2 гола на мечот. Сингл.

Уплати 10 илади евра земи 12.500 шо се чудиш. :D

Имаше еден пред 7-8 години (кога го немаше данокот на добивка) изигра со 200.000ден 1.20 коефицент, Манчестер Јунајтед кец (не ми теквит со кој играше).

1-0 водеше и в кладилница викаше "Кај го имаТ ова, со седење 40.000ден да си земиш" и 92 мин 1-1 се направи. :D

Значи ова само кај нас го има да не важат продолженија на кошарка за поени .. пример ја имам фенер - барса т267.5+ завршува 58-58 моментално е 61-63 потенцијални шанси има да влезе ама џабе во спортлајф е падната .

Значи ова само кај нас го има да не важат продолженија на кошарка за поени .. пример ја имам фенер - барса т267.5+ завршува 58-58 моментално е 61-63 потенцијални шанси има да влезе ама џабе во спортлајф е падната .

Кавс Вашингтон исто не ми ја важеа во Евротип,сегде во србија и странство ги важат.

Makarova - Watson 2
0505.gif

Чиста победа за Вотсон, може и 2-0 да ја пробаат храбрите.
0505.gif

Кавс Вашингтон исто не ми ја важеа во Евротип,сегде во србија и странство ги важат.
Заостанати се нашиве ... т.е ние сме ретардирани што играме таму , прееска заприметив во живо на тенисите коефициентите во спортлајф и на бет365 беа со 0.10 помали т.е во спортлајф беа 1.8 со 1.8 на бет 1.9 со 1.9..

Стварно нема поментална екипа од Фенер, жими се најмило. Класични гомна мртви, една утакмица немаат тепано како што треба, гниди гнидави.

Имаше еден пред 7-8 години (кога го немаше данокот на добивка) изигра со 200.000ден 1.20 коефицент, Манчестер Јунајтед кец (не ми теквит со кој играше).

1-0 водеше и в кладилница викаше "Кај го имаТ ова, со седење 40.000ден да си земиш" и 92 мин 1-1 се направи. :D

Иста ситуација, исто со Јунајтед хаха :D Пред мене човек во Спортлајф она во ГТЦ незнам пред колку год беше ова, у 13,45 уплаќа 100 000 денари на кец, играа со Њукасл. Се дере уште лелее им се враќа Ван Перси, ова е сигурно, уште па мајмун им се прави на тие вработените, им вика ќе ме исплатите ли веднаш после утакмица да ги фанам утакмиците од 4 саат :D. Си викам чим идиотов става толку пари, ај викам и јас да ги додадам на мојот умрен тикет од 30 денари. И нормално не тепаа, дали јас го заебав чоекот:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom