- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.428
- Поени од реакции
- 7.230
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледав бе брат, никој не може да ме убеди дека не беше местена. Не заборавај каде живееш.[DOUBLEPOST=1477862863][/DOUBLEPOST]
Овие се тие ликови. Видел на флешскор 2у1 и готово. А чисто да те прашам, ако не погодеа од 30метри Вардар во 94та, ќе се играше до 108ма дур не дадат гол, или?
Ебати поклонот. Двете нај лајно утакмици најдов да ги играм х2&0-3. Белгиска лига, подалеку другпат. Истово ми го направија гент и претходен викенд ко играја со последните Еупен, водеа 0-2 со црвен и на крај изгубија 3-2 со голови во последни 20 мин.
1.25 на бет365 моментално.. инаку у гости имаше околу 1.70 за Јуве, сега играт на домашен.. маст вин е ова за Јуве ако сака 1во место... инаку реално треба да е малку поголем , бар 1.40... ама се плашат од големи загуби...За Јуве во среда коеф. е 1,20 против Лион WTF![]()
DobitnoZa vikend
Benfica 1
City 2
Ajax 1
Real 2
Barsa 1
Juve 1
Galata x2
Fener 1
Young Boys 1
10e - 85e
На Руди граница 16.5 со 22, 17 и 28 на последни три? Уште сега да се уплати да не им допре до мозок каков поклон даваат. Знам дека се може да се случи ама сепак не може да не се одигра. Исто и Јокиќ граница 10,5 мислам ќе му дозволат да земе повеќе шутеви и да биде агресивен после одличната претходна партија од 23, против Валансиунас ама сепак би требало да префрли.