Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Олдриџ е аут вечерва така да Каваи 24.5 + би требало да иде ..
Го врзав со Вајтсајд -17.5(ризичен ми е малце)
Метјуз го изиграв повторно 13.5+
и Хил 16.5-

:pos:

Овие се тие ликови. Видел на флешскор 2у1 и готово. А чисто да те прашам, ако не погодеа од 30метри Вардар во 94та, ќе се играше до 108ма дур не дадат гол, или?
Ја гледав бе брат, никој не може да ме убеди дека не беше местена. Не заборавај каде живееш.[DOUBLEPOST=1477862863][/DOUBLEPOST]
Ебати поклонот. Двете нај лајно утакмици најдов да ги играм х2&0-3. Белгиска лига, подалеку другпат. Истово ми го направија гент и претходен викенд ко играја со последните Еупен, водеа 0-2 со црвен и на крај изгубија 3-2 со голови во последни 20 мин.Screenshot_2016-10-30-22-17-35_eu.livesport.Rezultati_com.png

Последно уредено:
Голманот на Филаделфија(хокеј) е стварно ненормален,спаси 4 чисти гола ,сите беа еден на еден и на 10-20цм пред него. Колку само шанси имаа и на крај само 0-1 завршија првата третина.

А најкриво ми е што ја имав напишано Детроит 6+,ама кога проверив на нет колку е коефициентот,не ми се исплаќаше бидејќи беше 0,2 помал. 0-3 се прва третина.:pos::tapp: Многу проверувам коефициенти,статистики и тоа ме јебе доста.(n)

Мада има време,не се знае ништо.

5 гола втора третина,браво машини.:bravobe:

Последно уредено:
За Јуве во среда коеф. е 1,20 против Лион WTF o_O
1.25 на бет365 моментално.. инаку у гости имаше околу 1.70 за Јуве, сега играт на домашен.. маст вин е ова за Јуве ако сака 1во место... инаку реално треба да е малку поголем , бар 1.40... ама се плашат од големи загуби...

Да ти ебам смотаниот тим и тренер Док риверс .. ејј знае дека единствена опција за шутирање им е Хил и не го удвојува ... овој пак све што фрли погоди 16 поена веќе има ццц... тикетот ми е фрлен уште од полувреме кога имаше 9 сега од вкупни 9 поени 7 се негови..

Грифин го имам плус, 17 има. Сега 100% нема да влезе до крај во игра и минус ќе си влезе.

Не е можно ова ... влага Хил на 9 минути до крај и дава 2 поена за 18 за да ме заебе а веќе е изгубена утакмицата и сега го вади на 5 мин до крај ти ебам и кладилница и све..

си ја избегнал најголемата превара од тим што ми скина 700еу распоредени на 3 тикета.
секако зборам за тимот што 3 лета троши по 200 миљона за да не може да оформи костур и на крај е со 2-3 првотимци и 15 неконстантни пропалици.
утре се прескока, а за вторник рачунам на Сити да добие, во првата им се десија неколку непосакувани настани што даде прилично нереален исход.
коефот е паднат али сметам на глупавоста на уплаќачите за да го подигнат.

На Руди граница 16.5 со 22, 17 и 28 на последни три? Уште сега да се уплати да не им допре до мозок каков поклон даваат. Знам дека се може да се случи ама сепак не може да не се одигра. Исто и Јокиќ граница 10,5 мислам ќе му дозволат да земе повеќе шутеви и да биде агресивен после одличната претходна партија од 23, против Валансиунас ама сепак би требало да префрли.

Ст.Паули- Нирнберг 3+
Карпош Соколи- Унион Олимпија 2
Букер 17.5 -
Де Розан 24.5 +

На Руди граница 16.5 со 22, 17 и 28 на последни три? Уште сега да се уплати да не им допре до мозок каков поклон даваат. Знам дека се може да се случи ама сепак не може да не се одигра. Исто и Јокиќ граница 10,5 мислам ќе му дозволат да земе повеќе шутеви и да биде агресивен после одличната претходна партија од 23, против Валансиунас ама сепак би требало да префрли.

Gay,Jokic,Griffin i DeRozan plusevi ..iako Gay i DeRozan nekako nesigurni mi deluvaat ..daleku mi e mozzart,ako mozam da gi stignam a ne cepkat granica,bi gi pustil na 500den .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom