Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Наполи очекувам да киксне денес против Бенфика, Барса ке победи иако ке се помачи малце, Ростов ке го растрти ПСВ со 2-3 комада.

Кога последен пат тепале сите 4 англиски екипи во едно коло? Ваљда кога Аминта Трети уште одел по земјава :icon_lol:

Последно уредено:
Арсенал младите како за први, да го упропастат денот и тикетите, им ебам матер.

Тикет 1
Arsenal : Basel - GG
Atl. Madrid : Bayern München - GG
Besiktas : Dynamo Kyiv - 1
Mönchengladbach : Barcelona - GG
Celtic : Manchester City - 2
Ludogorets : PSG - GG
Napoli : Benfica - GG

Тикет 2
Arsenal : Basel - 3+
Atl. Madrid : Bayern München - 0-2
Besiktas : Dynamo Kyiv - 0-2
Celtic : Manchester City - PPX
FK Rostov : PSV - PPX
Ludogorets : PSG - 3+
Mönchengladbach : Barcelona - 2
Napoli : Benfica - 3+

Последно уредено:
Иам еден тикет со Баерн т2 И гг, наполи т1 и ГГ и ростов т1 и гг и уште еден со барса псж и наполи тим2+ и ростов гг3+ хах .... дај бар едно да му ебам - добро почнаа ...

Тикет 1
Arsenal : Basel - GG
Atl. Madrid : Bayern München - GG
Besiktas : Dynamo Kyiv - 1
Mönchengladbach : Barcelona - GG
Celtic : Manchester City - 2
Ludogorets : PSG - GG
Napoli : Benfica - GG

Тикет 2
Arsenal : Basel - 3+
Atl. Madrid : Bayern München - 0-2
Besiktas : Dynamo Kyiv - 0-2
Celtic : Manchester City - PPX
FK Rostov : PSV - PPX
Ludogorets : PSG - 3+
Mönchengladbach : Barcelona - 2
Napoli : Benfica - 3+
Зошто вакви нелогични тикети? За Атлетико Баерн пример само 1-1 точен резултат те вади. Мада засега добро ти оди (y)

Ми се сере. овие Барса никад нишо да не освојат се им ебам ....и заблиња, петлиња, курлиња, ракети се да им изнаебам по список - да бог да на сите жените со Пепе да им се ебат и да ги мава дур ги ебе,

Кога последен пат тепале сите 4 англиски екипи во едно коло? Ваљда кога Аминта Трети уште одел по земјава :icon_lol:
Наредно ќе тепаат кога пак Аминта ќе прооди по земјава така ми изгледа :pos:

Баерн јебени Минхен, дупла шанса х2 ги имав и само тие ме заебаа за 28к, аир да не видите, племето ваше!

Се пренесе од викендот со сосема антиципирани резултати... нејќам да се праам паметен но не разбирам која е основата да се игра на Сити без Де Брујн(кој се наметна како носач на игра под Пеп) на гостување во Селтик Парк, ако нешто бар оправдале низ годиниве тоа е дека се тежок противник дома, а па на криминал од коефициент од 1.35 не размислив ни 2 пати за да ја избегнам.
Севиља не се испушташе на 1.8, убедливо најомилен тим засега за типување.
за викендов на Челзи може да се иде со подлабок влог, Хул делува како полупрофесионална организација, без дел од играчите ќе се, а Челзи ако не го добие ова ќе влезат под силен тилт и ќе им се отвори можност за повторување на минато-сезонското сценарио, тоа верувам Конте им го има јасно доловено, 9/10.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom