Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ти на мал пад на квотата веднаш сакаш да ти понудат да профитираш ? Мора да има поголем пад на квотата за да ти понуди профит... барем најчесто е така во моите случаеви, а на одредени мечеви и уште потешко ми нуделе профит..
Епа ако го потврди брејкот ќе ти даде поголем кеш аут .. а доколку го земе сетот може и 60% од добивката да ти даде кеш аут.. не може одма ... откако ќе го изиграш бетот за кеш аут имаш 90% од влогот вака ете направил брејк па ти го кренале кеш аутот на 99% од влогот.
sakate da mi kazete deka ova e normalno, nastanot na koj sum se oblozil od 3.40 koef pagja na 2.75 i cash out mi dava pomalku od uplatata, po koja logika e toa? na betfair nikogas mi se nema deseno vakvo nesto, cash out opcijata tamu e daleku daleku podobra, znaci mora da ima nekoja logika, ne moze koef na toa sto si se oblozil da pagja i da ti dava da izlezes so zaguba

sakate da mi kazete deka ova e normalno, nastanot na koj sum se oblozil od 3.40 koef pagja na 2.75 i cash out mi dava pomalku od uplatata, po koja logika e toa? na betfair nikogas mi se nema deseno vakvo nesto, cash out opcijata tamu e daleku daleku podobra, znaci mora da ima nekoja logika, ne moze koef na toa sto si se oblozil da pagja i da ti dava da izlezes so zaguba
Јас незнам дали е нормално или не е, но одсекогаш било така... мене ми се океј, најчесто играм нули , додека не светне полувреме нерешено немам некој профит но веќе второ полувреме ми нуди профит како течат минутите се зголемува и веќе последните 10 минути ги вадам со 70-80% профит да не кинам живци последните 10 минути најмногу инфаркти сум доживеал.. е сега тоа е , ако не ти чини имај муда и дочекај си го до крај бетот да ти помине ... а зошто инаку не го играше овој натпревар на бетфер ?

pa normalno e. Koeficientot e 2.75, znaci ne e 1.5 pa da ti dade da profitirash.2.75 koef e i tie se uste se vo polpozicija da recam za da te zdiplat.Zatoa ti davaat takov cashout.

За мене денес/викендов почнува бетинг сезоната со посериозни влогови...
ПеСеЖе како за почеток 2и3+ @2.10 bet365 синглович..
Две три реч :
Во предсезоната светците растурија се живо и диво меѓу кој и Реал , и тоа со по 3-4 комада , со Емери како тренер со добри засилувања (иако го изгубија лидерот Ибра), сега мислам дека сега се уште појаки, барем така делуваа во предсезоната и мислам дека годинава освен што сигурно ќе изгазат во домашното и за во ЛШ мислам дека пак ќе стигнат далеку.. Бастија просечно француска екипа која главна цел и годинава им е да обезбедат опстанок како и лани... гуд лак.

Од мене денес

ХуаНито Мартинез Дел Потрович - Агут хендикеп гемови 2
Квитова Петрица - Моник Пуииг - хендикеп гемови 2
ЈуЕсЕЈ - Србија + 175.5 коша
Прибрам - Плзен 2

Америка - Србија h1 -24.5
Лиферинг 1
Дортмунд два 1
Ос - Хелмонд Гг

Лестер 2
Ман. Сити 1 3+
Ман. Јунајтед 2
Глазгов Ренџерс 2
Барса ×2 3+
Порто 2
Витесе 1
Андерлехт 2
Борусија - Баерн ГГ
Монако 1
Уплата: 20 денари
Можна добивка: 5945 денари

Man City 1 1,20
Man Utd 2 1,75
Psg 2 1,45
Barsa 2 1,70
Rapid 1 1,30
Club Brugge 1 1,35
Sao Paulo 1 1,75
Dinamo 1 1,20
Rijeka 1 1,35
Benfica 2 1,25

Надал 1
Лиферинг тим1 2+
Гетеборг 1
ПСЖ 2
Лестер х2
Манчестер Сити 1

Роберто Баутиста Агут да земе сет, зицер. Слободно пробајте го и да тепа.

Плзен го изиграв,ама коа видов состав ми се стемни нападот и средината им е сменета скроз а и формацијата,дали е ради тоа што играат сега ЛШ или ради киксот прошлото коло со Бохемианс,ако ме заебат аир да не видат и тој супер типот гаден што не го даваше ПСЖ од супер-тип па немаше друга ја лупнав Плзен

Плзен го изиграв,ама коа видов состав ми се стемни нападот и средината им е сменета скроз а и формацијата,дали е ради тоа што играат сега ЛШ или ради киксот прошлото коло со Бохемианс,ако ме заебат аир да не видат и тој супер типот гаден што не го даваше ПСЖ од супер-тип па немаше друга ја лупнав Плзен
dobri se be sho :))

Од толку утакмици, на Острава втора лига Чешка се закачив.

Кој кретен сум гледам шахтар за 3+ 1.5 и ја играм 2&3+ гледам на тикет 1.53 и ја оставив така .ццц мамицата да им ебам ретардирана

У која кладилница има да уплатеш за шампион на првенство ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom