Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здравје ми зема, комбинирано со Хјустон плус 198,5 , тачно 198 си паднаа... А Вигинс што убаво си влезе, Дурант фаул на тројка му направи на девет секунди пред крај[DOUBLEPOST=1452656237][/DOUBLEPOST]Ти ебам и баскет и њукасл и комар и све.. испит полагам утре ја ко коњ седам чекам дали ке фрли уште една тројка брадата... Што е најлошо не ми иде да си легнуем, глеам што има за утре за играње...Харден ајде умри од излечива болест бе гнидо забрадена, точно на граница ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ МРШ
Без заебанција али муџахединов не е за играње,веќе некое време кур си игра,решил да изиграва Стив Неш све му ебем ја.Чим со Индијана не влезе плус и тоа у продужение не даде кош ,што повеќе до очекуваш.Здравје ми зема, комбинирано со Хјустон плус 198,5 , тачно 198 си паднаа... А Вигинс што убаво си влезе, Дурант фаул на тројка му направи на девет секунди пред крај[DOUBLEPOST=1452656237][/DOUBLEPOST]Ти ебам и баскет и њукасл и комар и све.. испит полагам утре ја ко коњ седам чекам дали ке фрли уште една тројка брадата... Што е најлошо не ми иде да си легнуем, глеам што има за утре за играње...![]()
Абе добар си е он, сеа тоа што ние коа ке изиграме играч плус очекуваме само да пуца е другоБез заебанција али муџахединов не е за играње,веќе некое време кур си игра,решил да изиграва Стив Неш све му ебем ја.Чим со Индијана не влезе плус и тоа у продужение не даде кош ,што повеќе до очекуваш.
Со голови самоКажите некој тикет за денес со голови само![]()
Со голови само
Со голови само
Со голови само
Со голови само (супер тип)
5.50 квота
Рокај на 500че
Јас ќе ти ги кажам Мичел и Качанов од тенисерите, а кошаркарите стај си ги у огромниот центарски чмар од 150 кила.Кажи некој кошаркаш да не јадеш курови само ....курови само....
![]()
А кој кур Гранољерс има 1.50 со факинг Куинтин Хејлис.Јас ќе ти ги кажам Мичел и Качанов од тенисерите, а кошаркарите стај си ги у огромниот центарски чмар од 150 кила.