Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Харден ајде умри од излечива болест бе гнидо забрадена, точно на граница ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ МРШ
Здравје ми зема, комбинирано со Хјустон плус 198,5 , тачно 198 си паднаа... А Вигинс што убаво си влезе, Дурант фаул на тројка му направи на девет секунди пред крај[DOUBLEPOST=1452656237][/DOUBLEPOST]Ти ебам и баскет и њукасл и комар и све.. испит полагам утре ја ко коњ седам чекам дали ке фрли уште една тројка брадата... Што е најлошо не ми иде да си легнуем, глеам што има за утре за играње... :dudlac:

Последно уредено:
Здравје ми зема, комбинирано со Хјустон плус 198,5 , тачно 198 си паднаа... А Вигинс што убаво си влезе, Дурант фаул на тројка му направи на девет секунди пред крај[DOUBLEPOST=1452656237][/DOUBLEPOST]Ти ебам и баскет и њукасл и комар и све.. испит полагам утре ја ко коњ седам чекам дали ке фрли уште една тројка брадата... Што е најлошо не ми иде да си легнуем, глеам што има за утре за играње... :dudlac:
Без заебанција али муџахединов не е за играње,веќе некое време кур си игра,решил да изиграва Стив Неш све му ебем ја.Чим со Индијана не влезе плус и тоа у продужение не даде кош ,што повеќе до очекуваш.

Без заебанција али муџахединов не е за играње,веќе некое време кур си игра,решил да изиграва Стив Неш све му ебем ја.Чим со Индијана не влезе плус и тоа у продужение не даде кош ,што повеќе до очекуваш.
Абе добар си е он, сеа тоа што ние коа ке изиграме играч плус очекуваме само да пуца е друго :D Али напраи многу глуп 4 фаул, што поише беше глума од другиот него фаул, и го седнаа на клупа едно 5-6 минути повеќе него што ќе седеше да немаше 4 фаула. Башка Мемфис meltdown им се деси, да беше тесна при крај ќе имаше уште шут два ќе пројдеше плус...

Море све му ебам ја него,Чачо за него е класа,у уста го ебем.

Кажите некој тикет за денес со голови само:angel::angel::angel:
Со голови само
Со голови само
Со голови само
Со голови само (супер тип)

5.50 квота
Рокај на 500че

Абе имаше една веб страна за проверување коефициенти помеќу кладилнициве како беше не ми текнува?

Гледам помеѓу моцарт и спортлајф на некој кошарки има огромна разлика, во моцарт им бараат 153 во спорт лајф 159 граница.

Кажи некој кошаркаш да не јадеш курови само ....курови само....

:ROFLMAO:
Јас ќе ти ги кажам Мичел и Качанов од тенисерите, а кошаркарите стај си ги у огромниот центарски чмар од 150 кила.

ме паѓа Блаж Рола за 450 евра, фаворит, играше против факинг Матео Донати, добиен прв сет убедливо 6-2, 15 коефициент за Донати да го врти мечот, не ми се веруваше кога ми стигна нотификација сабајле во 5 дека мечот завршил 2-1 за Донати, а се друго што мислев тенис излезе, ама баш се, имаше 10 тениса што ми фаќаа око, абе се до едно излезе, само ова гомно не, на друго за 500 евра Лаксонен со земјашот Гонзалес, Лаксонен солиден на тврдите подлоги, лани доста добро играше на џеленџерите, имаше и некоја титула, и губи од класичен земјаш, кој победите на тврда подлога ги брои на прсти, губеше 5-4 во третиот сет со брејк, му го враќа брејкот 5-5 и веднаш јаде нов брејк

Квалификации за СП...
Турција-Чешка хен 1(3.5)...
Словачка-Босна Т2+24.5...
:zloo:
Е сега прашање е,кој од фудбалите ќе ме издупи?:pos:

Na flashscores.com кога е пречкртан коефициентот значеше дека не се игра утакмицата,или? За тенисите гледам. Не ми се става меч што нема да се игра.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom