Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Gasol -
Lopez -
Curry +
Ovie gi igrav u zlatna .
Denes zlatna imase katastrofalni greski,Wade 9.5 i L.Deng 23.5 .toa bese okulu 12h koga simnav dopuna,e sega neznam dali isto bilo i u sistemot .greskata ja primetiv tek okolu 1:20h,i togas probav da go pustam Wade na taa granica 3X1000 no mi ja kucase na 19.5 i go stornirav .
Vakvi greski ne se nepoznati,Mozzart pred 3 godini,go postavi J.Linn na 21.5 a relna granica mu bese 11.5 i togas go fativ na 2X2000den .
Greski u zlatna u tekot na ova sezona sigurno ke ima,al dal ke gi uplataat po taa granica ako gi fatime rani i dali bi vrzele isplata .
Pred 2god.ista greska no u fudbal imase u Sportlife,Herta so nekojsi 5/6 ligas,imaa 10koef.gi uplativ na 500den no mi vratija uplata,ne me isplatija,zakonot glasel drasticna razlika u koeficient,a za granici ne sum procital kako glasi .
Баш прееска праев муабет со една што работи у копачка, грешките уште сабајле одма коа ги искочиле ги поправиле, немало никој што ги фатил на тие граници Денг и Вејд. И исто баш прашав, викам еве ако се погоди у 9 саат сабајле да начекам таква грешка и да си уплатам , вика дека ќе те исплатат најнормално пошто ги мењаат цело време границите на играчите и не смеат да ти дадат 1 квота

За паок граница дале 146,5 по интернетов глеедам скока коефициентов на 2.20. Ова биче минуска :)

Абе зошто ги нема во додатокот кфалификациите за АО? На резултати ги пише вечер после полноќ. Во никоја од кладилниците ги нема на нет?

Абе не даваат денеска хокеј во спортлајф или не гледам јас?

Абе не даваат денеска хокеј во спортлајф или не гледам јас?
Види во билтенот,обично таму ги даваат за денот кога излегува билтенот,посебно тие главни лиги,во додаток одат тие послаби лиги...

Clarkson 14.5+
Harden 25.5+
P.George 23.5+
Wiggins 18.5+
Uplata 300den

Последно уредено:
Clarkson 14.5+
Harden 25.5+
P.George 23.5+
Wiggins 18.5+
Uplata 300den
Clarkson 14.5+
Harden 25.5+
P.George 23.5+
Wiggins 18.5+
Uplata 300den

Мислам дека за Џорџ е превисока границата али па играат со fucking Феникс ....одвај одат тие -

Вигингс и Харден треба да се освен ако Харден не реши да му подава на Хауард и да биде Рондо ама Кларксон не ми е баш сигурен

Мислам дека за Џорџ е превисока границата али па играат со fucking Феникс ....одвај одат тие -

Вигингс и Харден треба да се освен ако Харден не реши да му подава на Хауард и да биде Рондо ама Кларксон не ми е баш сигурен
Monta Ellis go propustil treningot,mozno e da ne igra i go igrav CP13,Fenix i New Orleans se tinja u odbrana,isto i Bryant vlece povreda,mozno e i da ne igra,Clarkson u dobra forma e i ima dobri brojki,Wiggins na ova granica sekad bi go igral +,protiv bilo kogo,more i protiv Leonard .Harden e +,taka mi deluva,isto kako i pogore,slaba odbrana na Memphis,Howard povreden,ide na Gasol i Zac,ke sutira bradata vecer poveke,samo da go sluzi sutot .
Se na se tapa analiza,no dobri granici mi izgledaa,i ja do posleden moment se dvoumev za Clark,i zatoa gi pustiv na 300,iako u prv plan mi bea samo tie 3 na 500/1000den .
U mozzart ima dobri granici za Randolph i Middleton,moze da se probat + .

Последно уредено:
Камерун - хен поени 2 (ОДБОЈКА)
Тунис - + поени (ОДБОЈКА)
Црна Гора - 1 (ВАТЕР ПОЛО)
Андреоци - 1 (ТЕНИС)
ај да видиме од овие остали спортови што среќа ќе иаме.

Овие два листича ги пуштив во пресрет на ЕП...
img040.jpg
Очекувам Србија да не оди понатаму..
2.50 квота,пред некој ден беше 4.10,ја намалија...
Реално ние сме поуиграни,тие нон стоп менуваат,плус не ми се допаѓа воопшто Периќ на клупата,како да му недостига лидерство шо се одразува негативно на резултатите...
Мислам дека во директен дуел ние имаме предност,без разлика шо имаат добри играчи Србите,Ненадиќ,Рниќ,Зеленовиќ,Нарко Маниќ итн,сепак мислам дека ќе ги здрвиме...
А се некако потајно се надевам дека ќе изненадиме некој од фаворитите,не знам,се натаму ми оди...:zloo:
Другите типови се победници на групи..
Мислам дека Данска сигурно ќе е прва во група,ептен се појјаки од другите..
Унгарија напрај смена на генерации,не ми се верува да им заебат сметки,со другите лесно ќе се справат..
Хрватска малце ми е сумљива,сменија селектор,според мене најслаб досега,но сепак Хрватска си Хрватска,тие се играчите..
Освен со Норвешка со која ќе биди напето со другите мислам дека ќе немаат проблем...
Шпанија со Штербик добива оружје плус...
Далеку се пред другите,заебана група е,заедно со нашата најсилна група на ЕП,дури и појјака од нашата..
Но сепак Шпанија е Шпанија,со онај ростер мислам дека се први фаворити за да го освојат првото место во група...

img041.jpg
Второто ливче е малку поризично..
Одам ПОЛСКА ДА ЈА ОСВОИ ГРУПАТА,зошто?
Мислам дека ќе се решава се на еден меч..
А кога се решава се во 60 минути се бива,домашен терен,мала помош од судии,инспирација на некој од главните играчи на Полска,пред се бековите,едноставно 3.90 коеф е предобра квота да ја прескокнам...
Вреди дефинитивно,и Французите со сите тие повреди на Бараше,левите бекови,Гребиј и Акамбре одамна се аут,ете и Нгесан се повреди...
Не е малку ова,макар и за Франција...
Полска во сите спортови кога е домаќин игра фанатично,не очекувам ништо помалку од нив да дадат во еден од нивните најсилни спортови...
Белорусија само чудо може да ја спаси да поминат група,според мене ова се зицери тешки...
Германците мислам дека ќе поминат,кадарни се за макар една победа..
Се врати Дисинџер на лев,се повредија Уве и Грецки,ама тука се Дамке,Шпренгер,мислам дека се враќа Гландорф..
Плус секогаш имаат ветер во грб од судии,треба да чукнат макар еден од душманите и да поминат понатаму...
Ама не ги ставив на првото ливче зошто одев на по-проверена варијанта,на најсилните селекции кои мислам дека ќе оправдаат фаворитска улога..
Последниот тип е далеку најризичен според мене,дури поризичен и од Полска.
Но сепак предност им давам на Унгарците дека ќе бидат втори,сепак Русија иако е многу солидна селекција,со класа играчи како Горбок,Дибиров,Игропуло и компанија...
Сменија селектор Русите,даваат доста голови,но сепак Унгарците со Душебаев зад кормилото според мене се во предност..
Искуство,вложување во ракомет,тимска игра,предност давам на Унгарците,иако ќе биди заебан меч,сепак дефинитивно бел бумбар за Унгарците...:icon_mrgr:
И Црна Гора НЕ ОДИ,1.35 е фиксетина на неделата според мене...
Ќе видиме шо ќе излези на крај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom