Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го играј Тотенхем.Аз утре ми е 1 на денот , каков партизан какви бакрачи .. Исто ме чуди коефициентот на тотенхем против карабаг..
Аууу Јунајтед која брука светска беа, откако излегоја на терен после паузата не се ни трудеа напред да тргнат а камоли в гол да шутнат, буквално лазеа по терен.
Многу сумлива утакмица, па вие колку сакајте инаетете се дека не се мести кај големите тимови.
Те молам докажи му го ова на @NomoregameS за кого Манчестер Јунајтед е најјак. Демек биле втори во ПЛ и многу се јаки, а тоа што се влечат како црева по терен е сосема трета работа. И да, Премиер лигaтa била најјака, грмехехехехехее.Манчестер од почетокот на сезоната игра многу лош фудбал. Ми се чини дека цела сезона има одиграно еден добар натпревар, против Евертон. Тоа што е на втори место во Премиер лигата се должи на неколку причини. Прво, лигата е очајна, нема ниту еден стабилен тим. Второ, лудата среќа која ја имаше Манчестер во неколку натпревари, и трето, Де Геа.
Да се кладиш на Манчестер против ПСВ за 1.45 беше многу лоша идеја. Нема тука ништо сомнително, никакви куферчиња, никакви местенки, толку им е силата во моментов.
Наполи и онака со втор тим ги измоча сите тимови досега во ЛЕ. Не би играл против нив, едноставно за прескокнување е утакмицава.Исто може и на Бриж да се одигра, Наполи игра доста битен меч во понеделник против Интер, дерби на колото е, а во ЛЕ ги имаат сите 4 победи и имаат пласман понатака. Не верувам дека ќе излезат во најдобар состав вечер.