Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу Јунајтед која брука светска беа, откако излегоја на терен после паузата не се ни трудеа напред да тргнат а камоли в гол да шутнат, буквално лазеа по терен.
Многу сумлива утакмица, па вие колку сакајте инаетете се дека не се мести кај големите тимови.

Аууу Јунајтед која брука светска беа, откако излегоја на терен после паузата не се ни трудеа напред да тргнат а камоли в гол да шутнат, буквално лазеа по терен.
Многу сумлива утакмица, па вие колку сакајте инаетете се дека не се мести кај големите тимови.
Не тропај и ти сега како оние со куферите пред утакмица. Следно коло ако не тепа Јунајтед иде во ЛЕ со Пул и Арсенал за да испаднат од Скендербеу, Астерас и Либерец. Зошто би местеле?

Не тропај и ти сега како оние со куферите пред утакмица. Следно коло ако не тепа Јунајтед иде во ЛЕ со Пул и Арсенал да испаднат од Скендербеу, Астерас и Либерец. Зошто би местеле?
Ај кладба дека оди Јунајтед понатаму

Ај кладба дека оди Јунајтед понатаму
Не е битно дали ќе оди понатаму или нема да оди. Зошто би си ја комплицирале работата и би си го довеле опстанокот во ЛШ под знак прашалник ?
Едноставно за кур не ги бива секоја втора утакмица е ваква.

Не е битно дали ќе оди понатаму или нема да оди. Зошто би си ја комплицирале работата и би си го довеле опстанокот во ЛШ под знак прашалник ?
Едноставно за кур не ги бива секоја втора утакмица е ваква.
Абе добро, рековме дека се влечат секоја утакмица, ама да не се потрудат до толку да постигнат гол, кога ќе дојдеа до шанса едноставно или над гол одеше топката или паѓаше играчот како со снајпер некој да го погоди, бавно темпо, без притисок.
Друга работа играчите, како можи да бркаш резултат да да го клаваш Фелаини и Јанг а притоа Мата да ти седи на клупа, зошто не почна со Мата, зошто не го кладе порано туку во 86 мин.
Шо мајка бараше Руни во последна линија назад да седи, штопер ми изиграва а Фелаини царот напред сам са собом.
Тренерот ја утна многу работата ама пак и играчите не се ни потрудија за победа, нема врска местена неместена глупости ама кога ќе видиш сето ова шо се дешаваше на теренот а сите лагано си добија одма ќе ти оди таму паметот.

Кажи им така на сезнајковците..
ПСВ ако лапнале вечерва по 10милиони со Јунајтед исто ќе им се фати како да влегле во 1/8 па така нареден натпревар дома со ЦСКА еден Х и ај чао а тој за куферите детето пак нека се смее..
Нека го чува тикетот и нека плаче над него..

Кажи им така на сезнајковците..
ПСВ ако лапнале вечерва по 10милиони со Јунајтед исто ќе им се фати како да влегле во 1/8 па така нареден натпревар дома со ЦСКА еден Х и ај чао а тој за куферите детето пак нека се смее..
Нека го чува тикетот и нека плаче над него..
Јас кажвам то шо видов, ептен му требаше на Јунајтед утакмицата и зато ме зачудија од она шо го видов, без мотив, без желба не се игра ЛШ.
небитно ќе видиме последно коло како ќе се одвиваат работите, Јунајтед ќе има тешка задача во Германија.

Абе добро, рековме дека се влечат секоја утакмица, ама да не се потрудат до толку да постигнат гол, кога ќе дојдеа до шанса едноставно или над гол одеше топката или паѓаше играчот како со снајпер некој да го погоди, бавно темпо, без притисок.
Друга работа играчите, како можи да бркаш резултат да да го клаваш Фелаини и Јанг а притоа Мата да ти седи на клупа, зошто не почна со Мата, зошто не го кладе порано туку во 86 мин.
Шо мајка бараше Руни во последна линија назад да седи, штопер ми изиграва а Фелаини царот напред сам са собом.
Тренерот ја утна многу работата ама пак и играчите не се ни потрудија за победа, нема врска местена неместена глупости ама кога ќе видиш сето ова шо се дешаваше на теренот а сите лагано си добија одма ќе ти оди таму паметот.
Ќе ти дојде на памет да, ама само ако не си ги прател Јунајтед во последниве две сезони. Ван Гал кога му е густо и брка победа прва измена во 99% од случаевите му е Фелаини, Руни секогаш иде длабоко и пушта лонг болз ту Фела.

Ништо не е наместено, ова се дешава секоја втора утакмица буквално од кога е ЛВГ тука. Па сега види каков очобол гледаме ние фановите на Јунајтед секој викенд.

Ќе ти дојде на памет да, ама само ако не си ги прател Јунајтед во последниве две сезони. Ван Гал кога му е густо и брка победа прва измена во 99% од случаевите му е Фелаини, Руни секогаш иде длабоко и пушта лонг болз ту Фела.

Ништо не е наместено, ова се дешава секоја втора утакмица буквално од кога е ЛВГ тука. Па сега види каков очобол гледаме ние фановите на Јунајтед секој викенд.
Епа тогаш ќе се опростам јас од Јунајтед дури е ЛВГ тренер.
Пак и покрај се, и покрај сето ова бледо издание убедена сум дека ќе спаси идиотот газ и ќе помините групи.[DOUBLEPOST=1448490876][/DOUBLEPOST]Колку ми е криво за Реал шо не ја уплатив 7 + 23 коеф. имаше, а цел ден ја зборам.
Двете екипи без клучните дефанзивци плус Шахтјор отворен фудбал играт, се исплатеше едно 100че ама тоа е.

Епа тогаш ќе се опростам јас од Јунајтед дури е ЛВГ тренер.
Пак и покрај се, и покрај сето ова бледо издание убедена сум дека ќе спаси идиотот газ и ќе помините групи.
И јас не го играм уште еднаш дури е главоњата тренер, кога им викав дека е најглуп тренер во историјата во нивниот фан клуб пред почеток на сезона го бранеа, изгледа уште го бранат :facepalm:

манчестер ме покоси денеска ама тоа е одиме даље
Unicaja - Maccabi Tel Aviv 1
Olympiakos - Laboral Kutxa 1
Schalke - APOEL 1
коеф 2,50
уплата 1000
СРЕЌНО :)

Лацио на 1.81 качен кецот за утре :kafence:

Не за друго, секогаш кога се слаби во лигата си газат во ЛЕ. Без никаков притисок играат и башка многу се поквалитетни од тамошните противници. Од мене кец.

Ливерпул 1 за утре поклон е на 1.48 квота. Веќе фатија континуитет каков таков, Бордо е ослабен 5 првотимци не им играат, а Клоп истакна дека Лига Европа ќе се сфаќа сериозно, така да очекувам прилично силен состав без Кутињо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom