Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Berdych sida da fatis da dajt gospod
149ti na ATP ovaj pacientov ne mozi vo 2 seta da pobedi beNemoj molimte vakvi raboti, neknja ja e**v Ester Satorova ne mi praj vaka shube da mi e...
Da ne znae nekoj kaj moze da se uplati strelec na natprevar ?? Sakam Dzeko da go staem !!??
Роџер Васлан е бивши 35ти играч на светот, освојувач на Грен Слем турнир во дубл, не е реална неговата моментална позиција. Да не се разбереме погрешно, јас очекував и моментално очекувам Бердих да си тепа, али муабетот ми беше дека не е од Марс паднат братот Роџер.149ti na ATP ovaj pacientov ne mozi vo 2 seta da pobedi be![]()
од кај на мајкати таквата од таму го извадив.Па коа си неписмена што сакаш да праи ? сТреќа еј ? од кај го извади Т-во не ми е јасно,у киндер јајце да не ти се падна?
Стајте по 100-200 денари на 2-1 и 7+На Олимпијакос им дале 1.45 за победа, а Динамо у Загреб беше и повеќе од рамноправен противник.
Според мене, вреди да се изигра на х2, на помала уплата. секако, пошто нели, Мамиќ си е Мамиќ.
Истото мислење го делам и јас, и јас мислам дека премногу е подценет Динамо, а Олимпијакос ништо не покажа поквалитетна игра од Динамо.На Олимпијакос им дале 1.45 за победа, а Динамо у Загреб беше и повеќе од рамноправен противник.
Според мене, вреди да се изигра на х2, на помала уплата. секако, пошто нели, Мамиќ си е Мамиќ.
Ако ја гледаше предходната утакмица ке ти стани јасно за што збориме, во ништо не беше Олимпијакос подобар од Динамо. рамноправни беа, голот падна од никаде во 80 минута.A колкав коеф. сакате да му дат на Олимпијакос кој има добиено 12 од последните 16 натпревари на домашен терен, а Динамо Загреб последните 10 натпревари две нерешени и 8 порази на гости, и не постигнале ни еден гол на 8 од 10 натпревари.
Мислам дека Олимпијакос ке ги потопи Загреб вечер.