Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Da ne znae nekoj kaj moze da se uplati strelec na natprevar ?? Sakam Dzeko da go staem !!??

Vaka odime denes.

ROMA – LEVERKUSEAN 1 odd: 2.25
TSONGA – BAUTISTA 1 odd: 1.40
Uplata 1400

Alba Berlin - Gran Canaria148.5 + (1.54)
Chelsea - 1 (1.75)
Uplata: 1000

Bayern - Arsenal 9.5 kornerni + (1.70)
Roma - Leverkusean - Crven karton DA (3.50)
Uplata: 500

Atletico- Chaves 3+
Oliveirense- Sporting B 3+
Penafiel- Aves 3+
Oriental- St Clara 3+
Uplata:100

Srekno na site :)

149ti na ATP ovaj pacientov ne mozi vo 2 seta da pobedi be :mad:
Роџер Васлан е бивши 35ти играч на светот, освојувач на Грен Слем турнир во дубл, не е реална неговата моментална позиција. Да не се разбереме погрешно, јас очекував и моментално очекувам Бердих да си тепа, али муабетот ми беше дека не е од Марс паднат братот Роџер.

На Олимпијакос им дале 1.45 за победа, а Динамо у Загреб беше и повеќе од рамноправен противник.

Според мене, вреди да се изигра на х2, на помала уплата. секако, пошто нели, Мамиќ си е Мамиќ.

Roma - 1 @ 2.20

За мене тип на денот. Убав коефицент, таман за сингл. Рома мора да оди на победа, нерешено не им одговара,. Леверкузен од друга страна, гости слабо играат. Кога можеше Лацио да ги победи 2-0 дома пред 2 месеци, не гледам зошто Рома не би можеле. Како шо гледам на интернетов, за Рома ќе е истиот состав и против Интер, каде шо да имаа малце среќа (и да не бранеше ко вампир Ханда), ќе земеа барем бод. Исто 1иТ1 @ 2.70, е супер коефицент за тикет, ама јас сингл најверојатно ќе ја играм чисти кец, а на некој тикет ќе ја играм 1иТ1 .

На Олимпијакос им дале 1.45 за победа, а Динамо у Загреб беше и повеќе од рамноправен противник.

Според мене, вреди да се изигра на х2, на помала уплата. секако, пошто нели, Мамиќ си е Мамиќ.
Стајте по 100-200 денари на 2-1 и 7+
Пошто нели Мамиќ си е Мамиќ

Истото мислење го делам и јас, и јас мислам дека премногу е подценет Динамо, а Олимпијакос ништо не покажа поквалитетна игра од Динамо.
- Јас неочекувм мн голови, мислам дека ке биде една досадна утакмица, а ако би ја играл, би ја изиграл Динамо дава гол..

A колкав коеф. сакате да му дат на Олимпијакос кој има добиено 12 од последните 16 натпревари на домашен терен, а Динамо Загреб последните 10 натпревари две нерешени и 8 порази на гости, и не постигнале ни еден гол на 8 од 10 натпревари.
Мислам дека Олимпијакос ке ги потопи Загреб вечер.

A колкав коеф. сакате да му дат на Олимпијакос кој има добиено 12 од последните 16 натпревари на домашен терен, а Динамо Загреб последните 10 натпревари две нерешени и 8 порази на гости, и не постигнале ни еден гол на 8 од 10 натпревари.
Мислам дека Олимпијакос ке ги потопи Загреб вечер.
Ако ја гледаше предходната утакмица ке ти стани јасно за што збориме, во ништо не беше Олимпијакос подобар од Динамо. рамноправни беа, голот падна од никаде во 80 минута.

Динамо дава 1 гол ако сакаш ти и на глава наместисе :)

Вчера излегоа сите утакмици како шо треба, вечерва мора да има еден кикс од Олимпијакос, Порто, Рома, Челзи кој ќе успее да ја избегне таа што нема да излезе би требало да е добитен.
Од друга страна мислам дека Рома е добар гг3+, а може да се проба Валенсија 2 има добар коефициент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom