- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Те пратев за Ипсвич, бравоNe e tolku los juve kolku sto mu treba uigravanje, da mozev da predvidam crven karton dobro ke bese![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те пратев за Ипсвич, бравоNe e tolku los juve kolku sto mu treba uigravanje, da mozev da predvidam crven karton dobro ke bese![]()
Уф, штом ти така викашNe e tolku los juve kolku sto mu treba uigravanje, da mozev da predvidam crven karton dobro ke bese![]()
Имаш вишок слободно време, затоа ти е интересно, јас сум цел ден со обврски и заборавам дека воопшто имам уплатено.Ne e ist filingot, jas primer uplakjam za 50 denari za pratenje i pointeresno mi e taka da se nerviram i pcujam i da se raduvam ako mi ja dae u devesta![]()
Ти веќе во фаза на коцкање си влегол, вадењето е опасна работа, знае некогаш да те извади, ама некогаш може и да те закопа многу здраво, посебно во живо.Nemozam taka, uplakjam po pojke tiketi na den i moram da sledam, zosto i vo zivo se vadam na nekoj utakmici od livcinata . Da uplakjam po eden tiken denot e super idea ama ne e taka![]()
FT 0:1 i povtorno 90 min
Za denes
Ipswich-Bolton 1
Menhengladbah-Juventus 2
Браво. За утре ако имаш нешто од пораниве утакмици што се пред 18:00 часот пиши нешто да ти препишамFT 0:1 i povtorno 90 min
Za denes
Ipswich-Bolton 1
Menhengladbah-Juventus 2
Абе вечерва ја отворив темава па видов дека врзал неколку и си реков да го прашам дали ќе поставува утре, ако неможи здравје, ипак браво за човекот се надевам си зеде некој денар.Не го форсирајте сега човекот, ви даде 3-4 добри типа врза и сега сите го малтретирате да дај типови... остајте го на рат па кога ќе му е кејф ќе ви даде не е секој ден велигден.
Детроит, Чикаго, Лејкерс.Не, нема потреба од форсирање, кога ќе има понуда, а притоа и добра квота како и претходно слободно нека споделува.
еве ја пред утакмиците од 8 бев у була веќе 2000, среќа испаднаа тие што требаше да испаднат плус Ипсвич.
п.с. нба нешо ау вечер...?
Dinamo denes ima problemi bez nekolku prvotimci e..SINGL
Freamunde-Feirense X2 koef. 1.8 ( kako informacija mi e dadena 2 ali bi dodal i X za sigurnost, dvojkata inace e 3.6 )
SINGL
Olympiakos-Dinamo Zagreb X2 koef. 2.75 ( ova od patriotski pricini, a preteruvaat so koeficientot 1.45 na Olimpiakos, premnogu gi favoriziraat a sepak igraat so sampionot na Hrvatska ne igraat so Kalloni. Razlikata vo koeficientot 1.45 vo domasno prvenstvo i liga na sampioni e toa sto vo domasno prvenstvo igras protiv tim koj e so gubitnicki mentalitet a vo liga na sampioni igras protiv tim koj vo domasno prvenstvo ima pobednicki mentalitet a toa e golema psiholoska razlika)