Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Куманово 1.55 у Спортлајф паднал на 1.25, јас ја пишав H2 на 8.5 знаејќи какви коцкари имаме во тимот.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

И покрај лошата форма на Челзи јас мислам денес коеф. вреди да се игра 1.75.
Во Киев ги надиграа и немаа стреќа Челзи, денес и јас мислам Мурињо ке слави иако му одговара и нерешено ке победат денес оти ќе почни Роман со снајпер да ги годи од ложата :D

Челзи 1-1
Рома 1 и т1
Порто 3+
Валенсија 3+
Арсенал дава гол (да ми го акне у гз)

и на друго

Челзи т1
Рома т1
Лион т1

Па сеа нека го ..

И покрај лошата форма на Челзи јас мислам денес коеф. вреди да се игра 1.75.
Во Киев ги надиграа и немаа стреќа Челзи, денес и јас мислам Мурињо ке слави иако му одговара и нерешено ке победат денес оти ќе почни Роман со снајпер да ги годи од ложата :D
Стреќата со пари не се купува :pijanco::ајнапиво::oleee:

Celzi 1
Barsa 1-13+
Olympiakos 1t12+
Baern M gg3+
Roma t12+
Toronto 5.5+
Uplata 50den

Toronto 4.5+
Olympiakos 1
Boras 160.5+
Alba B. 148.5+
Lukoil 151.5+
Uplata 800den

SINGL
Freamunde-Feirense X2 koef. 1.8
( kako informacija mi e dadena 2 ali bi dodal i X za sigurnost, dvojkata inace e 3.6 )

SINGL
Olympiakos-Dinamo Zagreb X2 koef. 2.75
( ova od patriotski pricini, a preteruvaat so koeficientot 1.45 na Olimpiakos, premnogu gi favoriziraat a sepak igraat so sampionot na Hrvatska ne igraat so Kalloni. Razlikata vo koeficientot 1.45 vo domasno prvenstvo i liga na sampioni e toa sto vo domasno prvenstvo igras protiv tim koj e so gubitnicki mentalitet a vo liga na sampioni igras protiv tim koj vo domasno prvenstvo ima pobednicki mentalitet a toa e golema psiholoska razlika)

10-та минута, 0-1. Домаќиниве имаат црвен.
Секоја чест.

да да брао за дуплата, штета дадоа гол баш пред да ја пишам у живо... али ја иам на други 2-3 ливчиња.
другава мислам дека нема да испадне.

upload_2015-11-4_17-14-41.png стави пари = земи пари 11.3 коеф

федерер плуска вкупно поени ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom