Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
тука Иво може само сам себе да се убие,а никако да изгуби од Вазељинко.........

добар ти е и Вани со Мертл пензионерот 1.65-1,70

Пеља-та обавезно околу 1.35
@Кеплер шо ќе му прајш на карло кога се изгуби во два тајбрејка за сервер е погубно..........вани 2-0, пеља 2-1 (y)

@Кеплер шо ќе му прајш на карло кога се изгуби во два тајбрејка за сервер е погубно..........вани 2-0, пеља 2-1 (y)
Абе мамица да му ебам негова, како подмачкано си одат другите јас се запнав за него.
Ништо за друг пат ќе слушам за тенис и така и така не го следам премногу.[DOUBLEPOST=1446580645][/DOUBLEPOST]Лига на шампиони даваат на некоја програма на ТВ или да барам сопкаст?

Последно уредено:
Od cela championship jas birmingham i brentford za 2+ gi odbrav i normalno samo tie dve se 0-0 ushte

Севиља од 0-2 ја пишав викам тврда ќе биде ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :cuc::cuc::cuc:

Dobro be hernanes mora li crven karton da dobies tele edno, jebala te cela juzna italija, pola severna I site begalci od sirija ako ne pobedite denes I so igrac pomalce

Ako ne pobedi Manchester utd pojke vo zivot na moj tiket nema da se napisat. So real mi e svrzana 1, Real vodi, ovie opincive nemozat gol da dadat 5 neresheni imat so red da mu izebam zenite

Dobro be hernanes mora li crven karton da dobies tele edno, jebala te cela juzna italija, pola severna I site begalci od sirija ako ne pobedite denes I so igrac pomalce
Си имал муда да го играш еден ваков Јуве и тоа во гости... :confused:

Nema Teoretska shansa real pak X da odi, Deneska ke izl site favoriti, ama odluciv deka 900 denari odat na Real 1 i Manchester utd 1,
To breeeee jbm vas :aplauz: . Go cekam denot koga nema da pcujam do 90 minuta koga se ke vlezi kako podmackano bilo da e kosarka fudbal, hokej ili bilo sto.. :D

Камбек ливче, и само мочаниве Волфсбург ме ебаа. Ах бе да се ебам у тоа глупиот. Арно си ја имав 2+ незнам кој кур ме тераше X2 да ја стаам.

To breeeee jbm vas :aplauz: . Go cekam denot koga nema da pcujam do 90 minuta koga se ke vlezi kako podmackano bilo da e kosarka fudbal, hokej ili bilo sto.. :D
Го има денот, откако ќе уплатиш стави го тикетот во џеб и провери го откако ќе заврши и последната. Доколку си ги потрефил ќе си добитен и нема да те боли таквото дали голот бил во 95 или во 50та.
Јас лично уплаќам и проверувам или откако ќе завршат сите или ако ги имам од повеќе денови, на крај од денот.

Го има денот, откако ќе уплатиш стави го тикетот во џеб и провери го откако ќе заврши и последната. Доколку си ги потрефил ќе си добитен и нема да те боли таквото дали голот бил во 95 или во 50та.
Јас лично уплаќам и проверувам или откако ќе завршат сите или ако ги имам од повеќе денови, на крај од денот.
Ne e ist filingot, jas primer uplakjam za 50 denari za pratenje i pointeresno mi e taka da se nerviram i pcujam i da se raduvam ako mi ja dae u devesta :D

Nemozam taka, uplakjam po pojke tiketi na den i moram da sledam, zosto i vo zivo se vadam na nekoj utakmici od livcinata . Da uplakjam po eden tiken denot e super idea ama ne e taka :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom