Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Босел и Мантиља, make my day please.
Овој Босел каков деген испадна.На 1-1 трет сет две брејк шанси прокоцка,за да наредниот гејм попие брејк.На брејк шансата имаше волеј,тој се реши да не смечира и падна точно милиметар на надворешна линија.:facepalm::tapp:

Мене ми го напраи денот оној Кориа кретенот. 0 од 8 брејк шанси, а другиот 2/3, НОРМАЛНО. Добро, ЕДНАШ, значи само ЕДНАШ во животот мој смрдлив, скапан и непостоечки, сакам да е обратното. Мојот тенисер да спаси милион брејк шанси а неговите лагано да си ги земе. Од Миндави изгуби, ликот на земја не стапнал со децении, да му ебам душата покварена.

Леле каков деген испадна.Ја баш поради статистиката го изиграв.Овој тешк земјаш,Михдави со 2-3 натпревари годинива на земја и пак го плесна,и тоа не јадеше ниеден брејк.:facepalm:Последниот гејм имаше 15-40,спаси два пати меч топки и курац.

Монфилс може да се прогласи за идиот на годината. 6-2 4-0 15-30 и изгуби.:pos::pos::pos::cuc:

Овој Босел каков деген испадна.На 1-1 трет сет две брејк шанси прокоцка,за да наредниот гејм попие брејк.На брејк шансата имаше волеј,тој се реши да не смечира и падна точно милиметар на надворешна линија.:facepalm::tapp:

Леле каков деген испадна.Ја баш поради статистиката го изиграв.Овој тешк земјаш,Михдави со 2-3 натпревари годинива на земја и пак го плесна,и тоа не јадеше ниеден брејк.:facepalm:Последниот гејм имаше 15-40,спаси два пати меч топки и курац.

Монфилс може да се прогласи за идиот на годината. 6-2 4-0 15-30 и изгуби.:pos::pos::pos::cuc:
Знам, што ми го збориш, крвта да му ја ебам. Башка нешто повреден беше тој Мисбфдснбфдснфвсдави, 100000000 порази има. Како не цркнат сите бе се да им ебам неписмено. Сега ако игра со некој поасален 6-0 6-0 ќе изгуби.

Кој го имаше Монфилс на тикет ? :D

Ретко дебилен мелтдаун....и тоа против факинг Paire, алал му вера на Монфилс, во 999.999 меча од милион при 6-2;4-0 ќе добиеше..кој ѕвер бе :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1446497535][/DOUBLEPOST]^^ добро кој ве тера да играте тенисери што најголем успех им е да играат квалификации за АТП250 ?

добро кој ве тера да играте тенисери што најголем успех им е да играат квалификации за АТП250 ?

Генијалецот за кладење повторно се јави. Абе Ајнштајн, тие играат со играчи слични на нив. Каква врска има дали кладбата ти е на Џокович или на Кориа? Или има вредност, или нема.

Ем си неписмена будала, ем ум сакаш да продаваш.

Кој го имаше Монфилс на тикет ? :D

Ретко дебилен мелтдаун....и тоа против факинг Paire, алал му вера на Монфилс, во 999.999 меча од милион при 6-2;4-0 ќе добиеше..кој ѕвер бе :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1446497535][/DOUBLEPOST]^^ добро кој ве тера да играте тенисери што најголем успех им е да играат квалификации за АТП250 ?
Рече човекот што го одигра Фоњини во сала и се чудеше зошто го заебал.

20:45 Olympiakos Piraeus - D. Zagreb ah1(-1) @ 1,70 (bet365)

http://www.oddsportal.com/…/olympiakos-piraeus-din-zagreb…/…

Dinamo bez pola ekipe

Vecina nas je gledala pobedu Olimpyakosa na Maksimiru.Olympiakos je danas u velikoj prednosti,u full sastavu docekuju Zagreb koji dolazi desetkovan u goste.

Dinamo će na put u Grčku bez gotovo pola momčadi, već neko vrijeme van kadra su Pinto, Sigali, Schildenfeld, Ademi i Pavičić, a u petak na Parku mladeži Mamić osim što je ostao bez bodova, ostao je i bez Alžirca El Arabija Hilal Soudanija. Alžirski reprezentativac požalio se na ozljedu zadnje lože, a ona zahtjeva strogo mirovanje. Neposredno prije kraja prvih 45 minuta u Splitu, Alžirac je napustio travnjak, a kako ova ozljeda zahtijeva barem dva tjedna mirovanja, Soudani je otpao iz planova za Grčku, već će ostati u Zagrebu liječiti ozljedu.

Od svoje ozljede koljena nije se potpuno oporavio niti Leonardo Sigali kojeg također neće biti u Grčkoj. Argentinski branič van stroja je još od utakmice s Arsenalom, a tada je započeo i rezultatski pad Dinama.

дајте уште 1-2 да се направи 3 коеф :)

Зар вечерва Никс можат да му дадат 98 поена на Сан Антонио? Не веруам ..
Кливленд треба да оди лесен Т2+ на 103,5

Карлович 1.4 коеф за утре, мислам дека оваа има надеж

Карлович 1.4 коеф за утре, мислам дека оваа има надеж
тука Иво може само сам себе да се убие,а никако да изгуби од Вазељинко.........

добар ти е и Вани со Мертл пензионерот 1.65-1,70

Пеља-та обавезно околу 1.35

20:45 Olympiakos Piraeus - D. Zagreb ah1(-1) @ 1,70 (bet365)

http://www.oddsportal.com/…/olympiakos-piraeus-din-zagreb…/…

Dinamo bez pola ekipe

Vecina nas je gledala pobedu Olimpyakosa na Maksimiru.Olympiakos je danas u velikoj prednosti,u full sastavu docekuju Zagreb koji dolazi desetkovan u goste.

Dinamo će na put u Grčku bez gotovo pola momčadi, već neko vrijeme van kadra su Pinto, Sigali, Schildenfeld, Ademi i Pavičić, a u petak na Parku mladeži Mamić osim što je ostao bez bodova, ostao je i bez Alžirca El Arabija Hilal Soudanija. Alžirski reprezentativac požalio se na ozljedu zadnje lože, a ona zahtjeva strogo mirovanje. Neposredno prije kraja prvih 45 minuta u Splitu, Alžirac je napustio travnjak, a kako ova ozljeda zahtijeva barem dva tjedna mirovanja, Soudani je otpao iz planova za Grčku, već će ostati u Zagrebu liječiti ozljedu.

Od svoje ozljede koljena nije se potpuno oporavio niti Leonardo Sigali kojeg također neće biti u Grčkoj. Argentinski branič van stroja je još od utakmice s Arsenalom, a tada je započeo i rezultatski pad Dinama.

дајте уште 1-2 да се направи 3 коеф :)
Атлетико 2 1.35 и Јунајтед 1 1.60

i

Направив едно со ниски коефициенти за следните 3 дена
Карлович 1.4
Оклахома +5.5 1.28
Билбао-Партизан 1 1.3
Олимпиакос-Динамо Загреб H-1 1.7
Рубио 8.5 + асист 1.6
Рома-Леверкузен 1.75+ 1.25 (овде очекувам само од рома 3 гола, али за посигурно вака)
7.9 коеф, 10 евра влог

Вани на тепих, добаааааар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom