Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kолкав баксуз треба да си за добитно ливче ти сјебе гол у 94'???????????? Young Boys.. млади да умрат!

ЏОНТРА LEND ME SOME ПЦОВКИ MAN!

Ебати хрватите какво ливче ми уништија ..
Хрватска 2
Косово <25.5 (ова го немав видено хахаха косово и ракомет )
Македонија 51.5+
Севиља 2
Трабзон 1 -6.5

Веќе 2 кола под ред ја погодувам цела Примера , а не ставив ни 50 денари си ебам зелената тиква. :facepalm: Да ги играв систем барем 7 од 10 шо пари ќе земав. Викендов ќе ги потрефам па до таму нека е.

Нешто тениси за денес со 3+ коефициент?

Fabio Fognini vise na moj tiket nikad, cela Italija sve da ti e*e. Ne sakase da igra u vtor set i samo gi rokase topkite u aut, me obori za 11000 sve da da mu e*em mestac Italjanski

Збор-два за старата шуга Гимено-Травер ?
Ми се игра утре минус гемови или хендикеп гемови против Федерер.

Копачка ќе работат утре?

Последно уредено од модератор:
Kajgana magijo,Brose Baskets 154.5+ [emoji4]
Brose B. si vleze,skoro sigurno e i Real M da ide 157.5 +,i normalno ciganite od Barselona edvaj 34poeni davaat za dve tretini ..pomogni kajgana magijo da vleze 149.5+ [emoji4]

Последно уредено:
Од 99 до сега Наполи и Емполи имаат изиграно 7 утакмици оваа им е 8 и интересно е што само еднаш има тепано Наполи во 99 , 3 завршиле нерешено а еве денес ова ќе е 4та победа на Емполи.

Од 99 до сега Наполи и Емполи имаат изиграно 7 утакмици оваа им е 8 и интересно е што само еднаш има тепано Наполи во 99 , 3 завршиле нерешено а еве денес ова ќе е 4та победа на Емполи.

Емполи воопшто не се слаба екипа како што кажува табелата,ги гледав двапати против Интер и Милан оваа сезона и тотално ги надиграа на двата натпревари..играат добар и офанзивен фудбал и не се плашат од никој..за мене воопшто не е изненадување овој резултат..дечките едноставно везат

Така е, јас очекував дури и 4 или 5 гола во мрежата на Наполи во првото полувреме, едноставно се прејаки и везат неверојатните момци од Барс овај Емполи.

Иначе фала им на браќата од Босна. :love:

Така е, јас очекував дури и 4 или 5 гола во мрежата на Наполи во првото полувреме, едноставно се прејаки и везат неверојатните момци од Барс овај Емполи.

/

Сиктер бе :D..ја гледаше ти кога играа против нас?...па глата ни ја дупнаа,за грев беа Ковачич,Хернанес,Гуарин и Медел..буквално не измочаа од пасој како против Барселона да игравме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom