Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дуплање значи демек 2 и нешто коеф и демек парите да ги дулираш?
Ако е така, за вас имам едно такво дуплање

Загреб- Барса хендикеп 2ка - 1,90
Лангнау - Раперсвил (хокеј швицарска) 1х - 1,3

На оноа германскион питбул мајката да и ја ебам, грдла една смрдлива. Како може бе од 0-4 да го изгуби сетов. Се да и ебам. Да и ебам гнасата, никад дечко да не фати.[DOUBLEPOST=1428601869][/DOUBLEPOST]Дај бе нека предаде се и ебам ја нејзино, изгуби 9 последователни гејма, кој кур бара на терен.[DOUBLEPOST=1428602009][/DOUBLEPOST]Фала курцу предаде. Ги повлекувам сите погрдни зборови за неа. Се работело за некоја повреда.[DOUBLEPOST=1428604803][/DOUBLEPOST]
Од тоа (не) му треба и ќе/нема да им ја пушти си патиме. Играјте бе на појакиот тим и свиркајте си. Има вечер да го товарам Фенер па ме боли стојко ако не тепа. 2.1 квота не се испушта.
Ќе им пуштеле, аха да, ова македонска втора лига е па ќе си пуштат утакмици.

Последно уредено:
Прокоцкаа 8 разлика Пао сега губат 2 оф мори мајкоооооо[DOUBLEPOST=1428611190][/DOUBLEPOST]Да дае господ да умрат овие Панатинајкос пичката гнасна да им ја ебам педерска :@

Последно уредено:
Како бе Барса како... со купен хедикеп -2.5 ја имав :facepalm: ... бар некој да ми каже како беше на крај последните 2-3 напади... на крај намалија на 2 овие пилинарското друштво?

Како бе Барса како... со купен хедикеп -2.5 ја имав :facepalm: ... бар некој да ми каже како беше на крај последните 2-3 напади... на крај намалија на 2 овие пилинарското друштво?
Цело време водеа 3-5 разлика Барса,на минута до крај Загреб имаше напад за нерешено,одбрани Шарич,и следен напад погоди Томас за 2 разлика.
Тоа е...

Pu da ti ebam zoltata podmornica, da propadnete i nikad da ne isplovite na povrshina :)

Каже ма Арапи немају врска, чисти кец је ово !

Оухаб победио 2-0, постаје муслиман, мења име у Мухамад, мајка га још оплакује

Or something like that :D

Јбг и мене ме заеба :D
Го немав, ама место Гиралдо ја стаив Канепи на Ставро и ми го начука со се јајца.
Не го слушам Ставро веќе, многу статистички игра. :kuracc:
Канепи 2 меча у последниве 265 години има изиграно у сала, а јас ја ставам на тикет, па ја сум бил дебил бе, не сум знаел до сеа упм.

Е утре ќе му ебам се на тоа свињата мртва Оуахабска, против Гимено игра, кој го ебе ќе изгуби како стока. Не може свиња мртва, просечен Челенџер играч на 56 години да ми игра 1/2 финале на АТП турнир.

http://www.rezultati.com/utakmica/8tfFfb77/#detalji убаво 2че,
њу јорк одмарат голем дел од составот отава доколку сака плеј офф овоа и е must win утакмица... јас ги пишам на среден влог,

http://www.rezultati.com/utakmica/4fIxlYX1/#detalji и денеска ако не тепат лично ќе отпатувам да им дадам медал за баксузи на годината, `непоштено` изгубиа 4ри утакмици по ред (или 3/4 да речеме)

Бес заебанција треба да имаш муда за ваква игра:cuc:.реално 1000че да изгубиш па ќе се туфкаш 2,3 дена не па толку пари.Сеа очекувам некој да скокне и да почне ее тие имаат пари,и да имаат бе,пак е храброст.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom