Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам од каде ти е идејата дека Канепи е ментиш, напротив, многу е стабилна. Куличкова е талентирана, ама има уште леб да јаде. Нема врска, како ти фаќа главата така уплати. Ама 1.35 на играч кој реално е послаб од противникот е МНОГУ лоша идеја. Санти во претходните два меча освоил вкупно 7 (седум) гема против Типсаревич.
На која страна гледаш статистика за играчиве?

Не знам од каде ти е идејата дека Канепи е ментиш, напротив, многу е стабилна. Куличкова е талентирана, ама има уште леб да јаде. Нема врска, како ти фаќа главата така уплати. Ама 1.35 на играч кој реално е послаб од противникот е МНОГУ лоша идеја. Санти во претходните два меча освоил вкупно 7 (седум) гема против Типсаревич.
А Гарсија Лопез не ти е 1? 1.50 против онаа свињата...[DOUBLEPOST=1428577429][/DOUBLEPOST]
rezultati.com
tennis explorer

Има и други али доста ти се овие две.

А Гарсија Лопез не ти е 1? 1.40 против онаа свињата...

Изгледа како чист кец, ама тој турнир е познат по чудни резултати, редовно го прескокнувам.[DOUBLEPOST=1428577623][/DOUBLEPOST]

http://www.tennisexplorer.com/

Овој е наједноставен за употреба.

Последно уредено:
Изгледа како чист кец, ама тој турнир е познат по чудни резултато, редовно го прескокнувам.
Мене една работа не ми е јасна. Го имам гледано Оуахаб два пати до сеа, завчера со Хасе и пред тоа со Марти на еден Челенџер. Првиот сет го доби со 6-0, а во вториот имаше 3-0 со два брејка. Потоа падна физички и Марти го стигна. Догураа некако до тај брејк и таму имаше свињата еден тон среќа. Сега со Хасе тепаше 2-0, али Хасе играше како осмоодделенец. Како бе губат од овој мене стварно не ми е јасно? Значи дебел е, со лимитирани движења, типичен Челенџер играч, али од оние послабите, што си губат редовно. Не сфаќам како Хасе дегенот може од овој да губи. Па два удари да му одиграш во страна и готов е, се влече ко црево по терен. Ама Хасе е познат по ваквите резултати. :D
Гарсија е техничар, добро се движи, ќе му враќа се живо и диво, мислам дека за 1.50 против просечен свински Челенџер играч и те како се исплати, башка што Гарсија има одлична 2015 сеа за сеа.

Мене една работа не ми е јасна. Го имам гледано Оуахаб два пати до сеа, завчера со Хасе и пред тоа со Марти на еден Челенџер. Првиот сет го доби со 6-0, а во вториот имаше 3-0 со два брејка. Потоа падна физички и Марти го стигна. Догураа некако до тај брејк и таму имаше свињата еден тон среќа. Сега со Хасе тепаше 2-0, али Хасе играше како осмоодделенец. Како бе губат од овој мене стварно не ми е јасно? Значи дебел е, со лимитирани движења, типичен Челенџер играч, али од оние послабите, што си губат редовно. Не сфаќам како Хасе дегенот може од овој да губи. Па два удари да му одиграш во страна и готов е, се влече ко црево по терен. Ама Хасе е познат по ваквите резултати. :D
Гарсија е техничар, добро се движи, ќе му враќа се живо и диво, мислам дека за 1.50 против просечен свински Челенџер играч и те како се исплати, башка што Гарсија има одлична 2015 сеа за сеа.

И јас го гледав тој мечот со Марти. :icon_lol:

Стеф свињата го здрма по Гарсија прв сет,трче овој бе ако е дебел ама како шо пиша Ставро чуден е овој турнир

Некој да има информации за повредените играчи на Фенербахче кошарка? Гледам со Банвит викендот покрај Хикмен кој се повреди на подолго време, не играле и Прелдџич и Гаудлок, да знае дали ќе играат денес?

ќе бидат во состав денес а колкава минутажа ќе имаат..

Lele igranje bratot Ouahab..:vozbud::vozbud:
Od trk vagase drop shot ala Dustin Brown...:eek::D

Debel debel ama strasna defanziva ima.:aplauz:

Vienna pluska,Kalev individualno plus,Berlin 3:0,Bautista i se mislam Sorribes +5.5.

Ја оваа свињата Оуахаб не можам да ја смислам. Го гледав мечот со Хасе, не знам само како не му е срам на Хасе да губи од оваа 31 годишна свиња која едвај се движи по теренот. Ако не штимаат нешто (пошо овој е домашен тенисер) треба да е чист 1 ова, каков Оуахаб какви бакрачи, врска си нема дечкото.

.
Каже ма Арапи немају врска, чисти кец је ово !

Оухаб победио 2-0, постаје муслиман, мења име у Мухамад, мајка га још оплакује

Or something like that :D

Јбг и мене ме заеба :D

Lele igranje bratot Ouahab..:vozbud::vozbud:
Od trk vagase drop shot ala Dustin Brown...:eek::D

Debel debel ama strasna defanziva ima.:aplauz:

Vienna pluska,Kalev individualno plus,Berlin 3:0,Bautista i se mislam Sorribes +5.5.
Баш се мислев да те означам за одбојкава :)
За хендикеп поени некако не ми се прави кеиф, а на поени ме примами пошо се 160, а еве гледам ја типуваш минус. Сигурен си дека ќе ги здробат? Во голема дума сум, два коеф е за плус, а и поените се малку :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom