Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еммен Осс си ги имав 3+, ја преправив во 1.
со оглед дека изгубиле 8-0 Еммен пред година дена и ја би идел со 3+Еммен Осс си ги имав 3+, ја преправив во 1.
Да бе како локум Удинезе да даде гол или нешто слично на тоа.еееј 1.25 и 1.20 тениси ме паѓаат и тука после Стефан ќе вели дека тенисот бил најдобар спорт за играње..и Куевас 5 гема играше и во последниот изгуби како магаре а за шо??..за 1.20 помочан коефициент..па на тепка ќе треснев некој фудбал 2+ и ќе влезеше како локум наместо да се нервирам со овие идиотите
Да бе како локум Удинезе да даде гол или нешто слично на тоа.Јебига, секој спорт е заебан за кладење, ете прееска Бемелманс водеше 2-0 и се повреди, а беше апсолутен фаворит пред мечот, а пак на 2-0 да не правам муабет. Се дешава сеа јебеш га, и мене Шефилд 1х ме заеба пред некој ден со тоа што прими 2 гола за 2 минути па не викам дека фудбалот е најглуп спорт за кладење. Кошарката е, тука се слагам со тебе, ама тенисот си е милина.
Не те кривам тебе,знам дека го пратиш тенисот и дека во глобала ги годиш,ама баш еднаш ќе најдам да препишам од тебе и ќе си еби мајката утакмицата,плус 5 сати се тресев и се нервирав како ненормален за помочани 1.25 и 1.20 коефициенти а во фудбалот тие уште 30-та минута влегоа 2+ и затоа сум фрустриран бидејќи лесни пари ќе земев денес да не те прочитав кај шо го напиша тој куроглајот Куевас..Симон го имам гледано и затоа го пишав,ама тој ретосот ни го знам ни го познавам и ај си реков да те послушам и си еба мајката.....
Кога не препишвам од тебе тениси растур ги прајш,влегваат како локуми..јас ќе го пишам и ќе почнат чуда да се случваат..додека за кошарката не ми се коментира
Епа види, јас се водам според едно правило у животот, а тоа е да не играм спортови/тимови кои не ги знам и не ги пратам. Пример е хокејот, апсолутно не ме занима овој спорт, нити му ги знам сите правила, а и не можам да го поднесам, многу ми е глуп и затоа не пишувам хокеј. Исто и некои анонимус фудбали од Катар, курац палац. Порано ставав такви 2+ и нормално после 30 утакмици во серија каде им се 3+ јас кога ќе ги пишев 0-0 играа и баталив веќе не играм такви глупости, се кладам исклучиво на работи што ги пратам и ги разбирам.[DOUBLEPOST=1425673658][/DOUBLEPOST]Не те кривам тебе,знам дека го пратиш тенисот и дека во глобала ги годиш,ама баш еднаш ќе најдам да препишам од тебе и ќе си еби мајката утакмицата,плус 5 сати се тресев и се нервирав како ненормален за помочани 1.25 и 1.20 коефициенти а во фудбалот тие уште 30-та минута влегоа 2+ и затоа сум фрустриран бидејќи лесни пари ќе земев денес да не те прочитав кај шо го напиша тој куроглајот Куевас..Симон го имам гледано и затоа го пишав,ама тој ретосот ни го знам ни го познавам и ај си реков да те послушам и си еба мајката.....
Кога не препишвам од тебе тениси растур ги прајш,влегваат како локуми..јас ќе го пишам и ќе почнат чуда да се случваат..додека за кошарката не ми се коментира
На шо бе, на Куевас?Доста кукаш, мене ми заминаа 10 000 денари.![]()
Епа види, јас се водам според едно правило у животот, а тоа е да не играм спортови/тимови кои не ги знам и не ги пратам. Пример е хокејот, апсолутно не ме занима овој спорт, нити му ги знам сите правила, а и не можам да го поднесам, многу ми е глуп и затоа не пишувам хокеј. Исто и некои анонимус фудбали од Катар, курац палац. Порано ставав такви 2+ и нормално после 30 утакмици во серија каде им се 3+ јас кога ќе ги пишев 0-0 играа и баталив веќе не играм такви глупости, се кладам исклучиво на работи што ги пратам и ги разбирам.[DOUBLEPOST=1425673658][/DOUBLEPOST]
На шо бе, на Куевас?