Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еммен Осс си ги имав 3+, ја преправив во 1 :tapp:.

Ми се плачи кога ги гледам резултатите,колку лесно влегоа Кашимпаша и Марсеј на голови буквално како тикви,а јас онде пишам тенис и си го ебавам умот 5 сати со Симон за она говедото Куевас да ме падни на 1.20 коефициент...во животот појќе тенис нема да пишам,нема теорија..готово толку со тој умрен спорт

Сошо бе мамата да ви ја ебам.[DOUBLEPOST=1425672310][/DOUBLEPOST]Ајде Сошо форцаа!

Последно уредено:
еееј 1.25 и 1.20 тениси ме паѓаат и тука после Стефан ќе вели дека тенисот бил најдобар спорт за играње..и Куевас 5 гема играше и во последниот изгуби како магаре а за шо??..за 1.20 помочан коефициент..па на тепка ќе треснев некој фудбал 2+ и ќе влезеше како локум наместо да се нервирам со овие идиотите
Да бе како локум Удинезе да даде гол или нешто слично на тоа. (y) Јебига, секој спорт е заебан за кладење, ете прееска Бемелманс водеше 2-0 и се повреди, а беше апсолутен фаворит пред мечот, а пак на 2-0 да не правам муабет. Се дешава сеа јебеш га, и мене Шефилд 1х ме заеба пред некој ден со тоа што прими 2 гола за 2 минути па не викам дека фудбалот е најглуп спорт за кладење. Кошарката е, тука се слагам со тебе, ама тенисот си е милина.

Да бе како локум Удинезе да даде гол или нешто слично на тоа. (y) Јебига, секој спорт е заебан за кладење, ете прееска Бемелманс водеше 2-0 и се повреди, а беше апсолутен фаворит пред мечот, а пак на 2-0 да не правам муабет. Се дешава сеа јебеш га, и мене Шефилд 1х ме заеба пред некој ден со тоа што прими 2 гола за 2 минути па не викам дека фудбалот е најглуп спорт за кладење. Кошарката е, тука се слагам со тебе, ама тенисот си е милина.

Не те кривам тебе,знам дека го пратиш тенисот и дека во глобала ги годиш,ама баш еднаш ќе најдам да препишам од тебе и ќе си еби мајката утакмицата,плус 5 сати се тресев и се нервирав како ненормален за помочани 1.25 и 1.20 коефициенти а во фудбалот тие уште 30-та минута влегоа 2+ и затоа сум фрустриран бидејќи лесни пари ќе земев денес да не те прочитав кај шо го напиша тој куроглајот Куевас..Симон го имам гледано и затоа го пишав,ама тој ретосот ни го знам ни го познавам и ај си реков да те послушам и си еба мајката.....

Кога не препишвам од тебе тениси растур ги прајш,влегваат како локуми..јас ќе го пишам и ќе почнат чуда да се случваат..додека за кошарката не ми се коментира

Не те кривам тебе,знам дека го пратиш тенисот и дека во глобала ги годиш,ама баш еднаш ќе најдам да препишам од тебе и ќе си еби мајката утакмицата,плус 5 сати се тресев и се нервирав како ненормален за помочани 1.25 и 1.20 коефициенти а во фудбалот тие уште 30-та минута влегоа 2+ и затоа сум фрустриран бидејќи лесни пари ќе земев денес да не те прочитав кај шо го напиша тој куроглајот Куевас..Симон го имам гледано и затоа го пишав,ама тој ретосот ни го знам ни го познавам и ај си реков да те послушам и си еба мајката.....

Кога не препишвам од тебе тениси растур ги прајш,влегваат како локуми..јас ќе го пишам и ќе почнат чуда да се случваат..додека за кошарката не ми се коментира

Доста кукаш, мене ми заминаа 10 000 денари. :pos:

Епа види, јас се водам според едно правило у животот, а тоа е да не играм спортови/тимови кои не ги знам и не ги пратам. Пример е хокејот, апсолутно не ме занима овој спорт, нити му ги знам сите правила, а и не можам да го поднесам, многу ми е глуп и затоа не пишувам хокеј. Исто и некои анонимус фудбали од Катар, курац палац. Порано ставав такви 2+ и нормално после 30 утакмици во серија каде им се 3+ јас кога ќе ги пишев 0-0 играа и баталив веќе не играм такви глупости, се кладам исклучиво на работи што ги пратам и ги разбирам.[DOUBLEPOST=1425673658][/DOUBLEPOST]
Доста кукаш, мене ми заминаа 10 000 денари. :pos:
На шо бе, на Куевас?

Поздрав
Да ве прашам нешто во врска со некои типови.На златна копачка додадоа типови како
1GG|2GG a posle desno od ova ima 1 (dolna crta) GG
2
___
GG

Ако може некој да ми ги објасни би му бил благодарен.

Епа види, јас се водам според едно правило у животот, а тоа е да не играм спортови/тимови кои не ги знам и не ги пратам. Пример е хокејот, апсолутно не ме занима овој спорт, нити му ги знам сите правила, а и не можам да го поднесам, многу ми е глуп и затоа не пишувам хокеј. Исто и некои анонимус фудбали од Катар, курац палац. Порано ставав такви 2+ и нормално после 30 утакмици во серија каде им се 3+ јас кога ќе ги пишев 0-0 играа и баталив веќе не играм такви глупости, се кладам исклучиво на работи што ги пратам и ги разбирам.[DOUBLEPOST=1425673658][/DOUBLEPOST]
На шо бе, на Куевас?

Не, правам еден експеримент. Уплатив 10 000 денари на коефициент 15, на врзан талон само со паднати коефициенти. Ме падна првата, романската утакмица. Џони ми го уплати ливчето, инает на малерот му правевме. :D

Утре пак ќе уплатам.

Туф, туф Лион одбојкава ако тепа ќе бидам +600 денес, ако не -900 ...јебига Борна со борина да го бараат:gjavol:

Ме фати во послено време болеста наречена за една 200 евра ми се избегни последниве 15 дена мамицата мамина
утре Толпар - Лада најголема граница шо ке ја дадат плуска ке ојт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom