Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Има, дека ќе сервирам промашен тикет. :D
Возниацки е зицер ама не знам 1.10 дали ќе ти заврши работа. :D
Утре иначе има само дублови од Дејвис купот, а вака зицери на прв поглед ми се Мергеа/Текау, ама не знам квота, нема сеуште...
Исто и Грот/Хјуит треба да ја завршат утре работата за Австралија...

Едит: И Паире треба да тепа.
Ништо, Вознијацки и Паире се во 11 сабајле, тогаш ќе бидам у длабок сон :D
Поарно 2+ фудбал ќе клам некоја, отколку овие заебаниве, слаба понуда има тенис утре.
Еве ти од мене до тебе, квота по мерак на Џони и да се тресеш пет саати :LOL:

Парови Троицки/Зимоњиќ-1
Фала, али за 1,25 да чекам 10 сета сепак не, 2+ некој фудбал поарно :D

Ништо, Вознијацки и Паире се во 11 сабајле, тогаш ќе бидам у длабок сон :D
Поарно 2+ фудбал ќе клам некоја, отколку овие заебаниве, слаба понуда има тенис утре.

Не е Паире од 11, покасно е.
Утре и фудбал не е предобра понудата ама ќе се ископа нешто.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A

:pos:Признај дека ти оди прпа, штом прочита Џони, мислиш автоматски си недобитен. Као Цацко со баклавата ме потсети и на крај еклер си зеде :D

:pos:Признај дека ти оди прпа, штом прочита Џони, мислиш автоматски си недобитен. Као Цацко со баклавата ме потсети и на крај еклер си зеде :D
Искрено да ти кажам, се уплашив :D
Не е Паире од 11, покасно е.
Утре и фудбал не е предобра понудата ама ќе се ископа нешто.
Ја идам вака
ПСЖ 1 @1,25
Дерби 1 @1,60
и Ваљекано не дава гол 1,70
Вкупно @3,5

Ама Барса у недела е, не е утре. ПСЖ и ја ќе го играм, а и Зенит треба да тепа со оние мртвине.

Ама Барса у недела е, не е утре. ПСЖ и ја ќе го играм, а и Зенит треба да тепа со оние мртвине.
Да де, али добра квота има Ваљекано да не дај гол и Недела во 12 сабајле се.
Таман дур се разбудиме ова она, ќе одиме по исплата ако влезат и уплаќаме ново :D

Котбус,Мунстер,Ливорно кецови
Питерборо,Портдаун,Риед и Штурм ГГ

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Anglija vtora i treta liga, holandija vtora, chile itn tamu lupajte GG. Sistem da kazeme 7 od 10. Ovaka najlesno se fakja. Koeficienti od 1.4 do 1.8
Eve vi dve skoro 100% sigurni od mene za gol-gol
gilingam - doncaster
milton keynes dons - preston

Anglija vtora i treta liga, holandija vtora, chile itn tamu lupajte GG. Sistem da kazeme 7 od 10. Ovaka najlesno se fakja. Koeficienti od 1.4 do 1.8

(y)

Ова е добитна комбинација за тие што играт на малце повисоки уплати од 50 денари.

Ајнштајн не ви е рамен, цела англија 2 да ја уплатиш 9/12 за 500 ќе ти носи од 700 до 180.000 тешко дека ќе испаднат 9 а да не праиме муабет за повеќе од 9, минимален коеф е 1.8.
Инаку ќе игра ли Тиаго Силва ?

За денес вака:

Доњи Срем - Партизан - 2, 1.25
Точно дека Партизан ги продаде 2та најдобри играчи, Лазович замина во Кина, а Скулетич во Локомотив Москва. Но Партизан и натаму е квалитетен тим иако тоа не го говорат последните 2 натпревари на домашен терен (0:0 и 3:3). Денес 2та тима играат на гости зато што натпреварот ќе се игра во Нови Сад. Се најавува цела армија гробари на трибините кои го чекаат првиот триумф на Партизан по зимската пауза и Срем е супер противник за такво нешто.

Билбао - Реал - 2, 1.50
Билбао е секогаш опасен кога игра дома, но Реал е уште поопасен откако еднаш ќе кикса. Плус Билбао играа во средата нагости кај Еспањол во шпанскиот куп па е прашање колку се одморени за денес.

ПСЖ - Ленс -1 ,1.25
Ова е ќец ко куќа. Иако ПСЖ знае да прави глупости, денес нема можност да киксе. Со 50% од потенцијалот можат да го победат Ленс кој е ужасен, нема никаква игра. Сигурна победа овде ќе е и мал ветер во крила за ПСЖ пред реваншот со Челзи.

Фрајбург - Вердер - 3+, 1.75
Двете екипи се исклучително напаѓачки ориентирани и речиси и да не знаат за одбрана (хинт: Вердер одигра 3:5 по водство од 3:2 минатото коло со Волфсбург). Тешко е да се каже денес победник, ама голови ќе има има сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom