Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu cudno sto ne go predava mecov ovoj... 5.5 koef e za da pobedi Laksonen cudno mn cudno...

На 2:0 водство беше 250 коефициент ако збориме веќе за местење :)

За утре Сераинг - Монс - 1, 2.25

Ова е фикс на колото. Гледам дека на интернет расте коефициентот и не ми е јасно зошто. Монс прогласија банкрот и бараат нов сопственик. Белгија воведе ново правило да од наредна сезона сите клубови во втора лига мора да имаат по минимум 3000(?! не ме фаќајте за збор за бројката) столчиња, рефлектори и некои други услови. Монс ова не може да си го дозволи и немаат поднесено барање за обновување на лиценцата па најверојатно од наредната година нема да играат во 2ра лига туку во 3та. Сераинг се економски стабилни, ги исполнуваат условите и дури имаат можност да се изборат за плејоф. Остануваат уште 3 кола до крајот и не ми е логичен коефициентот за 1, очекував нешто од 1.30-1.50 кога гледам 2.25 поклончиште.

После тенисов, фудбал на 2000

Лиферинг-3+
Емен-3+

.....и одбојка Лион 2 на 500, оваа сингл, можно е да има соработка :cautious:

4 сати се нервирам со онај ретардираниот Симон каде играат 100 сета, а Куевас изгубил како магаре:facepalm:..кај пишам тениси кај се запустив пичку матер да фатам

4 сати се нервирам со онај ретардираниот Симон каде играат 100 сета, а Куевас изгубил како магаре:facepalm:..кај пишам тениси кај се запустив пичку матер да фатам
Џони некој погоре ти пиша за Симон дека не вреди да се нервираш за 1,2 коеф,ке седиш 5 саата да го пратеш и живци ке ќинеш само.

Џони некој погоре ти пиша за Симон дека не вреди да се нервираш за 1,2 коеф,ке седиш 5 саата да го пратеш и живци ке ќинеш само.

еееј 1.25 и 1.20 тениси ме паѓаат и тука после Стефан ќе вели дека тенисот бил најдобар спорт за играње..и Куевас 5 гема играше и во последниот изгуби како магаре а за шо??..за 1.20 помочан коефициент..па на тепка ќе треснев некој фудбал 2+ и ќе влезеше како локум наместо да се нервирам со овие идиотите

Nancy колапс на квота од 3.00 на 1.50, треба да излезе, на домашен терен се добри. Заедно со Троја која после 2 кикса не смее да дозволи трет. Јебига не го стигнав ЛАСК сега французи ќе си гледам вечер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom