Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас играм еден модифициран тип на Мартин-Гејл прогресија кадешто главно се потпирам на сопственото знаење/познавање на спортот отколку да чекам прогресијата да ме извади.. Системов го играм само за НБА пошо рачунам дека имам доволно познавање,бркам 6.40 коефициент односно тоа ти се 3 хендикепи најчесто на играчи (1.85x1.85x1.85) иако понекогаш знам да искомбинирам на кошеви плус минус... Влогот го зголемувам постепено согласно банката со која располагам и гледам добивката да ја покрие до тогаш остварената загуба и да останат едно 500 ден плус...
Тоа би изгледало вака:
Влог/Добивка
100 = 640
120= 760
150 = 960
180 = 1150
200 = 1280 итн...
Имам банка која може да покрие 15-20 промашувања иако досега ми се нема десено после 15 промашување планирам да прогласам пораз :)Системов почнав да го играм во новава година,играм констатно скоро секој ден и досега ми се нема десено до толку црна серија таква серија....
Знам не е лесно да се фаќа 6.40 коеф али мене овој систем далеку повеќе ми одговара од сите други...Претходно играв дуплање на 2.1 коеф и воопшто не ми лежеше тој систем секогаш се фаќав за погрешни утакмици..Сметам дека секој треба да се прилагоди онака како најмногу му одговара... Мислења?

Темата е смислата на животот дефинитивно:pos::pos:..кој да дојди и да попува тука ние староседелците ќе се испонашаме како локални шерифи и ќе го напрајме будала без разлика што ќе пишува..дали анализи или пак идеи..така @NHL го избркавме..така олаф го избркавме..така многу други си заминаа поради нашите глупости:pos:..и @dragonsky дури го нема во темата да напиши нешто...а @Harvey S. сигурно уште мисли дека Милан местат:pos:
Харви изгуби кладба,Олаф ми се расипал фотошопот а Драгонскај не доаѓа зошто тука е Ставро :pos:

Темата е смислата на животот дефинитивно:pos::pos:..кој да дојди и да попува тука ние староседелците ќе се испонашаме како локални шерифи и ќе го напрајме будала без разлика што ќе пишува..дали анализи или пак идеи..така @NHL го избркавме..така олаф го избркавме..така многу други си заминаа поради нашите глупости:pos:..и @dragonsky дури го нема во темата да напиши нешто...а @Harvey S. сигурно уште мисли дека Милан местат:pos:
Џони, тој Олаф поставуваше лажни тикети овде. На фотошоп направени. Драгнскај колку што разбира од кладење поарно да го нема овде. А за дечките кои анализираат во право си, но за нив не сме криви ние туку тие што ќе препишат од нив, ќе промашат па ќе ги пцујат.

Што кладба изгуби Харви, не ми текнува?

Да ти кажам нешто...да беше така како што збориш, кладилници нема да постоеа. Кладилницата никогаш нема да е во загуба,а коцкарот нема да се откаже од комар. Овие бајки за мали деца може тамо во кај и да си низ свет да им ги кажуваш.... ;)

Па човек овде ви кажува начин како се игра и се заработува, а вие тресете глупости.
Земи 1 000 000 денари кеш, почнуваш со 60 денари прв влог, 120, 250, 500 итн и на 14тата недела имаш 500000+ уплата.... па ке видиш дали не се прават пари
Последната ти е на 22 мај
Во наредните 14 кола, барем 3 ке излезат Х, според мене 5 или 6
Значи ги играш
Amiens SC

Челзи утре двојка како планина
- ПСЖ без Моура, Кабај а и Маркињос нема да игра изгледа така да ако игра Луиз централен прилично сум сигурен дека Челзи ќе ја изреметат одбранава на ПСЖ.

Па човек овде ви кажува начин како се игра и се заработува, а вие тресете глупости.
Земи 1 000 000 денари кеш, почнуваш со 60 денари прв влог, 120, 250, 500 итн и на 14тата недела имаш 500000+ уплата.... па ке видиш дали не се прават пари
Последната ти е на 22 мај
Во наредните 14 кола, барем 3 ке излезат Х, според мене 5 или 6
Значи ги играш
Amiens SC
дај 2000 евра на заем :)

Пред некоја година у Куманово еден тип почна барса х да ја брка и се задолжи дури и станот под хипотека го стави и после 20 коло негде му ја даде х го врати кредитот беше у плус некоја пара ама од тогаш нема стапнато у кладилница дури и другарите кога уплаќаат тој ги чека надвор така да размислите пред да почнете такво нешто :D

U sportlife bilokoga 1/x/2 znaci da bide na poluvreme ili kraj taka, ne bilokoe poluvreme da bide so toj ishod taka?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom