Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вердаско не е местач, кретен е. :D

Вердаско има дијагноза од лекар. Не се заебавам. Констатирано му е дека не се снаоѓа добро кога е под голем протисок. Идеална особина за да бидеш врвен спортист. :)

Вердаско има дијагноза од лекар. Не се заебавам. Констатирано му е дека не се снаоѓа добро кога е под голем протисок. Идеална особина за да бидеш врвен спортист. :)
Па како да нема дијагноза, лани против Габашвили на АО го гледав цел меч, ненормално е на кој начин се распадна Вердаско... Ќе ми веруваш ако ти кажам дека во еден негов сервис гем направи 4 дупли по ред? Страшно атрактивен и добар тенисер, ама нема во црпката за жал. Битно ги изеба сите убави тенисерки, кур му е двор му е. :D Ивановиќ, Цибулкова и ред други. :D

ПСВ мислам дека ќе киксне денеска.
и јас исто мислам,т.е не дека ќе киксне туку ќе му биде тешко на тоа гостување.Во минатото,ако не се лажам на последните 16 гостувања имаат само две победи,а на 14 утакмици дошло ГГ.коефицентот за ГГ е 1.95

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Filadelfija - Denver 1 ( 3.00 )
New York - Boston Celtics 1 ( 1.85 )
Montreal - Buffalo 1 ( 1.50 )
Anaheim - Karolina 1 ( 1.70 )
St.Luis - Tampa Bay 4.5 + ( 1.50 )
Dalas - Kolorado 4.5 + ( 1.55 )

New York vo odlicna forma i nalet , imaat tri pobedi vo niza , a vkupno 6 na poslednite 8 - a ekipa kako sto e Boston ne veruvam deka ke im napravi mnogu problemi na natprevarov ..

Montreal e izrazit favorit protiv Buffalo , ne gledam kako bi mozele da gi iznenadat .
Anaheim isto taka spored igrata i kvalitetot se vo golema prednost ..

Dalas i St Luis ( na ovie 2 natprevari site ekipi igraat otvoren i ofanziven hokej so mnogu postignati golovi ) ovie granici treba lesno da bidat dostignati - posigurna mi e St Luis , taa moze da se izigra i 5.5+ ( 1.85 ) , za Dalas 5.5 + ( 2.00 ) ....

Filadelfija - Denver 1 ( 3.00 )
Obozavam vakvi natprevari za igra - od Filadelfija sum vo dobar plus od nivnite 4-5 pobedi .
Ovie dva tima nemaat nekoja golema razlika vo kvalitet , moze da se kaze deka se izednaceni so mala prednost na Denver zaradi podobra sostojba so igracki kadar i bez mnogu otsustva . Filadelfija poslednive natprevari gi igra mnogu postabilno , ocigledno e deka ima podobruvanje vo nivnata igra za vakvi natprevari so vakvi ekipi koi se vo dolniot del a se pred niv rezultatski i koi uspeva da gi dobie -jas ja brkam i vecerva pa ke vidime sto ke napravat ...

Последно уредено:
Добар тип за денес Јунајтед 1-1 &2+I 2.25 во спортлајф .. чекам да видам каков состав ќе извади овој ван гал па да ја изиграм ... исто ја одиграв и 3-0 точен резултат 6.40 коеф .

Ги имам лахти од финска сега гледам дебилите пенал утнале

За мечот нема повеќе ништо да кажам, а за другото не ни треба никаков софтвер. Кажи ми во кој град живееш, спреми 500 евра и доаѓам. Не се заебавам, мртов сериозен сум. Ќе земеме и еден неутрален лик од кајгана за сведок. Ако си од Скопје, уште подобро, имаме еден куп кандидати за сведоци.
Колку плаќаш за сведок,ќе сведочам против него ако сакаш:love:

Montreal - Buffalo 1 ( 1.50 )
Anaheim - Karolina 1 ( 1.70 )
St.Luis - Tampa Bay 4.5 + ( 1.50 )
Dalas - Kolorado 4.5 + ( 1.55 )

Montreal e izrazit favorit protiv Buffalo , ne gledam kako bi mozele da gi iznenadat .
Anaheim isto taka spored igrata i kvalitetot se vo golema prednost ..

Dalas i St Luis ( na ovie 2 natprevari site ekipi igraat otvoren i ofanziven hokej so mnogu postignati golovi ) ovie granici treba lesno da bidat dostignati - posigurna mi e St Luis , taa moze da se izigra i 5.5+ ( 1.85 ) , za Dalas 5.5 + ( 2.00 ) ....

Многу лоши анализи.
Со вакво размислување тешко....
"Монтреал изразит фаворит против Бафало, не гледам како би можеле да ги изненадат"
Вчера, т.е денеска Сан Хозе изгуби на пенали од Едмонтон, последниот што нема шанси за плејоф, ете изразит фаворит беше ама пак изгуби.
Не викам дека нема да испаднат типовите ама уште е рано да се каже за сигурно.
Не се потврдени голманите.
Уште не се знаат повреди и ред други работи.
На 1.50 не вреде да се пише Монтреал па ако сакаат и 10-0 нека победат, во пад на формата се, имаа тежок распоред, многу тешки утакмици.
Против Вашингтон беа послаби ама ете победија во продолжение.
Против Аризона имаа водство од 2-0 и изгубија 2-3.
А Монтреал секогаш имале проблеми против Бафало.
Бафало го победи Монтреал во последните 2 утакмици.
Ваши пари, ваше мислење ама јас додека не видам подобрување во играта на Монтреал не ги ставам на тикет, може само во голови.

За другите утакмици не пишам додека не видам повреди и потврдени голмани.

Последно уредено:
Ајде да започнам во новава година со :
Livingston-Alloa 1
Genk-Oostende 3+
Bayern-Schalke 3+

Може да се проба Јанг бојс 1 сега во живо ... 2.20 е коефициентот .

Бајерн -2.5 на полувреме 1.9 (кошарка)
Warrenpoint – Dundalk 1(1.0, 1.05) 1.85[DOUBLEPOST=1422986558][/DOUBLEPOST]
Многу лоши анализи.
Со вакво размислување тешко....
"Монтреал изразит фаворит против Бафало, не гледам како би можеле да ги изненадат"
Вчера, т.е денеска Сан Хозе изгуби на пенали од Едмонтон, последниот што нема шанси за плејоф, ете изразит фаворит беше ама пак изгуби.
Не викам дека нема да испаднат типовите ама уште е рано да се каже за сигурно.
Не се потврдени голманите.
Уште не се знаат повреди и ред други работи.
На 1.50 не вреде да се пише Монтреал па ако сакаат и 10-0 нека победат, во пад на формата се, имаа тежок распоред, многу тешки утакмици.
Против Вашингтон беа послаби ама ете победија во продолжение.
Против Аризона имаа водство од 2-0 и изгубија 2-3.
А Монтреал секогаш имале проблеми против Бафало.
Бафало го победи Монтреал во последните 2 утакмици.
Ваши пари, ваше мислење ама јас додека не видам подобрување во играта на Монтреал не ги ставам на тикет, може само во голови.

За другите утакмици не пишам додека не видам повреди и потврдени голмани.
anheim-carolina za 1.7 mislis deka se isplati?
или дај некој тип со 1.5-2 коеф од нхл.

Последно уредено:
Баерн 3+ пп
Јунајтед 3+ пп
Бруж 4+
--------------------------
Баерн 4+
Јунајтед 5+
Волфсбург гг4+

Back
На врв Bottom