Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас никогаш не мислев дека ти имаш дупли акаунт, или дека си Драгонски. Си ме помешал со Харви. Ти реков да не бидеш педерче како Драгонски. Може сега да прекинеме, мене ми е досадно, и на другите им е досадно?
Мојот пост не беше наменет за тоа дека јас користам два акаунти, туку дека ти го правиш тоа, знам дека го сфати тоа уште од почеток ама само така се правиш, ок ова е мојот последен пост во врска со ова, мој следен пост овде ќе биде тип на некој напревар

ПРЕКИНЕТЕ БЕ АЛООО,ТУКА ИДИМЕ ДА НАЈДИМЕ НАТПРЕВАРИ ДА ПРОЧИТАМЕ АНАЛИЗИ,НЕКОЈ НЕШТО ДА ИСТИПУВА А НЕ ДА ВЕ ЧИТАМЕ ВАС КАЈ ШО СЕ РАСПРАВАТЕ....

Што мислите за Малага-Валенсија 0-2 гола?
Ке има голови Џони

Чарли брат, мислиш дека вреди 5 страни да се расправаш со Ставро ??

Чарли брат, мислиш дека вреди 5 страни да се расправаш со Ставро ??

Драгонски со менталитетот на жена оговарачка, неспособен да дискутира како маж. Кој мочко си ти, страшна работа...

Имате предлог за типови за вечер?

01:00 New York Rangers vs Florida Panthers

New York Rangers се 7 место во источната конференција.
Имаат 6 победи од последните 10 утакмици.
И 7 победи од последните 9 дома.
Немаат повреди.
На голот ќе биде Lundqvist GAA 2.23.

Florida Panthers се 9 место во источната конференција.
8 бода ги делат од плејоф местото.
Имаат 6 порази од последните 7 утакмици.
И 5 победи, 5 порази од последните 10 во гости.
Немаат повреди.
На голот ќе биде Luongo GAA 2.41.

Њу Јорк Ренџерс победија во последните 4 утакмици против Флорида.
5 од последните 6 биле Under, не повеќе од 5 гола кога Њу Јорк Ренџерс биле домаќини.
8 од последните 10 биле Under, не повеќе од 5 гола на Њу Јорк Ренџерс.
5 Under и 5 Over од последните 10 на Флорида.
5 Under и 5 Over од последните 10 на Флорида како гостин.

Њу Јорк Ренџерс имаа мал пад на формата после All Star Game ама вчера проработи нападот.
Подобри се и имаат подобар голман.
Во источната конференција се точно тие што треба да бидат во плејоф.
Нема место за Флорида и други тимови како неа.

1 (1.81)

На Аполон коефициентот се крена од почетните 1.45 на неверојатно 2.10 пред мечот. Би било чудо ако ова дојде 2.
Исто и на металург се крена вчера ама тепаја .. Добро играаат аполон така да пореално е 2 да влезе .

Каков аматерски спорт е женскиот ракомет... :tapp::semolam:Со зборови не се опишува.Да не ги имав пишано,немаше ни да ги погледнам.
Се осеќа дека Виборг имаат проблеми без повредените ракометарки,илјада и двеста грешки направија во 10 минути.Метц ништо поарни,ги ваѓа голманката.

Секоја им чест на спонзорите што спонзорираат вакви глупости.

Аууу колку се за греота човече,само за клецање ги бива.Им бега топката од раце,а им даваат пас од метар два.Халуцинираат дефинитивно.

Последно уредено:
Исто и на металург се крена вчера ама тепаја .. Добро играаат аполон така да пореално е 2 да влезе .

Поместувањето на коефициентите во некој правец во голем процент укажува на крајниот исход на мечот. Глупаво е да одиш против трендот, долгорочно тоа значи сигурен минус.

@Ставрогин Да,долгорочно значи минус, но често се оптички варки, треба да бидеш упатен кој е факторот што влијае на тоа поместување на коеф. Инаку Аполон ги уби овие прво полувреме,ја пратам им поништија и гол.

@Ставрогин Да,долгорочно значи минус, но често се оптички варки, треба да бидеш упатен кој е факторот што влијае на тоа поместување на коеф. Инаку Аполон ги уби овие прво полувреме,ја пратам им поништија и гол.

Не го гледам мечот, не сум се кладел на него, не ме интересира. Спомнав само како упатство за кладење. Инаку, многу ретко ќе научиш зошто всушност се поместува коефициентот, освен ако не е некој очигледен факт, како на пример не игра Меси за Барса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom