DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora

Не местат не

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вторпат ти нудам кладба, ајде 5 дена да постираме по еден меч на ден, на ист влог, кој испадне после петиот ден во поголем плус(помал минус), другиот му праќа 100евра на скрил, ако не го исполни тоа да биде баниран од форумот засекогаш, може?
ти понудив кладба, имаш опции да прифатиш или не, ако губитникот не исплати 100евра на победникот да биде баниран од форумот на кајгана засекогашА каде ќе најдеш 100 евра ако изгубиш?
ти понудив кладба, имаш опции да прифатиш или не, ако губитникот не исплати 100евра на победникот да биде баниран од форумот на кајгана засекогаш
ок ајде ти постави ги условите за кладбата, може?Jака казна. Како што си отепан, десет акаунти ќе дозволиш да ти банираат само да не платиш 100 евра.![]()
kazi ako prifakjas so baniraje koj nema da gi dadi parite,ke se kladime jas i ti. [emoji1]Jака казна. Како што си отепан, десет акаунти ќе дозволиш да ти банираат само да не платиш 100 евра.![]()
ок ајде ти постави ги условите за кладбата, може?
чисто онака да направиме кладба, да биде интересно, што веќе 10 години живееш удобно од кладење што се за тебе 100евраАјде да ти објаснам, за да не ме замараш повеќе. Јас имам во просечен ден околу 2000 евра уплата. Заедно со кладбите на коњските трки, цифрата оди и повеќе. Што мене ми значат твоите 100 посрани евра? Зошто би се натегал си тебе тука по темата за таква сума, и што воопшто таква кладба ќе докаже? Ако јас денес уплатам триесетина синглови, и еден од нив ставам тука за такмичењето со тебе, што тоа значи? Може секој ден да одбирам некој од добитните, а може и обратно. И што тоа докажува?
Единствен критериум за успешност во кладењето се парите. Јас десетина години удобно живеам од кладење, ти питачиш по интернет 10 евра. Се кладам дека целокупната банка за кладење не ти е поголема од 200 евра. Што јас и ти имаме да си докажуваме? Дај не ме замарај, жити кариера...
чисто онака да направиме кладба, да биде интересно, што веќе 10 години живееш удобно од кладење што се за тебе 100евра
Ок значи не прифаќаш, така?За мене не се ништо, за тебе се богатство. Ако добиеш на коњ си, ако не добиеш, ќе си го избришиш акакунтот, јак кур.
Ок значи не прифаќаш, така?
Ај отворете си тема во ЧДА и таму спамајте .. Темава е за да се поставуваат типови не да измислувате игри и да се фалите кој колкава банка имал колку вложувал .. наместо тоа споделете некој тип што мислите дека е за играње , некоја анализа ....