Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ебати Рома .. Неможеше да се игра сингл Нексе па ја сврзав со Рома и Франција ... овие сакативе кај незнаеја гол да дадат со 11 играчи сега имаат црвен и губат..

Манолас кретнечино глупава, што кур му правиш фаул/пенал како последен у одбрана :tapp::tapp:

Ај еве и Сапонара доби црвен, па можда ќе ја свртат неспособниве.

И другиве 2 жути за 2 минути Сапонара,да се надеваме дека ке свртат..

A da znaes deka mene mi padna 3 tiketi sto mi nosea 4600 - posledna ja cekam na site i pustam na stim sto da vidam , guzva pred gol - se sobrala cela ekipa i branat rezultat a teski mizerii se , pogolemmi drva nema - ama ete splet na okolnosti :( neznam sto da kazam ..
A od site predlozi sto gi pisav samo taa kiks a ti bas taa si ja pisal na tiket - drugite site lesno izlegoa , ja imav i Juviskylla 2 - pobedi 1:2 ( 1.85 ) , Havirov 2:1 / Derby 2 i 2+ ( 0:2 ) / Leyton GG ( 1:4 )/ Pisa 1 ( 2:0 ) .. vecer uste Tampa ...
ajde utre da se nadevam na povekje srekja ...
Еден и единствен стигнав да изиграм денес и на него ја пишав, мака ми е ми носеше на 30 евра уплата 106 евра :(

19:00 Montreal Canadiens vs Washington Capitals

Монтреал се 2 место во западната конференција, само еден бод помалку од првиот, Тампа.
Имаат 7 победи од последните 10 од кои 4 по ред.
Повреди :
Parenteau (6g+9a)
На голот ќе биде Price GAA 2.08.

Вашингтон влеваат во форма.
Ова може трет пат ќе ми биде што ќе го кажам ама Овечкин и Бекстром соработуваат одлично.
Овечкин има 7 гола во последните 5 утакмици.
Немаат повреди.
На голот ќе биде Holtby GAA 2.25.

Од 16.03.2011 Вашингтон секогаш победувал во гости кај Монтреал, во регуларно време.
Овечкин има 451g+408a во 727 утакмици.

Монтреал победија 0-1 против Њу Јорк Ренџерс вчера, сега пак играат, без одмор.
Вашингтон го победија Питсбург 4-0 и имаа ден одмор.

Очекувам победа на Вашингтон како конечен победник.
Мислам дека ќе има цврста игра и не ја исклучувам можноста да има и продолжение/пенали.

Штета што не победија Вашингтон.
Хокеј нерешено ретко се погодува.
Ќе бев во поголем плус ако победеа Вашингтон ама и вака е супер.

Металург - Нексе ракомет сеха лига ви е .. Овие нашиве се распаѓаат така да утре најверојатно со младинци ќе излезат .. Нексе се млада ама доста талентирана екипа , првата утакмица на домашен ги тепа на металург .[DOUBLEPOST=1422734391][/DOUBLEPOST]
Најверојатно ја има ама коефициентот би требало да е 1.85-1.95.
Иначе од прееска ја видов оваа Тубизе - Хеист 2/1 ама во сл и моцарт беше блокирана , вил хил 15 коефициент ја пуштив во живо јас на 4.15 за 1 :D
leuven ти испадна 2-1, оваа тубизе во живо ја одиграв пред 2 минути х на 4,5 конечни.
Во 2013 0-1 полувреме, 2:2 крај било

Iturbe bese toj sto se povredi folirajki ? :pos::pos::pos: Kakov slepec auuu.Pomisli deka e ringispil.

A crveniov na Saponara smeski.:facepalm:Mnogu losa odluka.

Марсеј на каков тикет ме падна ...
Манчестер 1&т12+
Реал 1+1 , 2+2
Тубизе 1+1 1+2
Фенербахче 1+1 1+2
Рома 1+1 1+2
Атлетико 1+1 1+2
И нормално Марсеј 1+1 1+2 во прво не падна гол .

Kajgana magijo,Roma da ja svrti..pa da gi cekam uste Duncan 13.5 i Houston 2

Марсеј на каков тикет ме падна ...
Манчестер 1&т12+
Реал 1+1 , 2+2
Тубизе 1+1 1+2
Фенербахче 1+1 1+2
Рома 1+1 1+2
Атлетико 1+1 1+2
И нормално Марсеј 1+1 1+2 во прво не падна гол .
цела франција е чорба, само 2 утакмици завршија 1:1 (односно падна 2 гола) на другите или 1 гол или ниеден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom