Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе, го има гледано некој Димитров на турниров воопшто? Посебно сношти против Багдатис? На хартија нормално е дека е "тесен" меч, но во пракса мислам дека Димитров повеќе од еден сет нема теорија да земе. Барем според моменталната форма.

Plzen 5.5+
Frederikshavn 5.5+
Bad Nauheim 5.5+
B.Bystrica 5.5+
Glenavon gg3+
Crusaders gg3+
Helmond gg3+
Oss gg3+
Efes 2
Anderson 14.5 +
Qatar 28.5 - pp

Абе луѓе, го има гледано некој Димитров на турниров воопшто? Посебно сношти против Багдатис? На хартија нормално е дека е "тесен" меч, но во пракса мислам дека Димитров повеќе од еден сет нема теорија да земе. Барем според моменталната форма.

Да де, ги имам гледано сите мечеви и на Димитров и на Мареј. Ама ги имав гледано и на Вимблдон и тогаш го викав истото за Мареј што и ти сега, а резултатот сите го знаеме. Највеќе поради тоа. Иначе точно дека според формата на турниров Мареј треба лесно да го реши Бугарот, иако Багдатис на АО е многу посериозен противник од Соуза и Матошевич кој дури оваа година ја оствари првата победа на АО.

Да де, ги имам гледано сите мечеви и на Димитров и на Мареј. Ама ги имав гледано и на Вимблдон и тогаш го викав истото за Мареј што и ти сега, а резултатот сите го знаеме. Највеќе поради тоа. Иначе точно дека според формата на турниров Мареј треба лесно да го реши Бугарот, иако Багдатис на АО е многу посериозен противник од Соуза и Матошевич кој дури оваа година ја оствари првата победа на АО.

За на Вимболдон, незнам дали знаеш дека Мареј на 5 минути пред почетокот на мечот дознал некоја информација (до ден денеска не се знае за што се работеше), која го извадила од ритам.

Што е финтава што не се лоуда сајтот на Спортлајф ??

За на Вимболдон, незнам дали знаеш дека Мареј на 5 минути пред почетокот на мечот дознал некоја информација (до ден денеска не се знае за што се работеше), која го извадила од ритам.
Можда во соблекувална ја фатил женска му како се кова со некој :D

Знам, ама повеќе ми делуваше како оправдување од англиските медиуми. :)

Знам, ама повеќе ми делуваше како оправдување од англиските медиуми. :)

Не верувам. Пошто некаде на средина на вториот сет Мареј викна - " зарем мораше на 5 минути до почетокот на мечов".[DOUBLEPOST=1422023037][/DOUBLEPOST]
Што е финтава што не се лоуда сајтот на Спортлајф ??

Можда во соблекувална ја фатил женска му како се кова со некој :D

Шознам, ако беше така немаше да ја запросува. :D

Не верувам. Пошто некаде на средина на вториот сет Мареј викна - " зарем мораше на 5 минути до почетокот на мечов".[DOUBLEPOST=1422023037][/DOUBLEPOST]

Шознам, ако беше така немаше да ја запросува. :D
"Жено..потребно е храброст да ме вараш во моја соблекувална.......а јас сакам храбри жени...ќе се омажиш за мене?"

:ROFLMAO: :ROFLMAO:

Го стави гајич 1 минута колку да не ми се рачуна 1 коефициент :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Значи се да им ебам на овер Тунис гол дават во 17 па 21,25 и 29 на секои 4 минути па до толку ли се сакати
Бразил првиот гол го дават во 3 минута после дури во 10 третиот после па од 20 до 25 гол немаа дадено ај у пм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom