- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
http://www.handball2015.en.beinsports.net/match-centerDecki kade mozam da sledam vo zivo rakometarive kolku golovi davaat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.handball2015.en.beinsports.net/match-centerDecki kade mozam da sledam vo zivo rakometarive kolku golovi davaat?
Tesko si vleze,ali sekako se igrase 3+ isto i Hyde 3+,Cliftonvile 3+,Volendam 3+ i B. Monchengladbach gi imav 3+ i svabive me zeznaa.a dosega 20 dobitni tiketi vidov od drugari,ja se fakam za k.. !!Ajdee be flyde use 1 gol,samo uste 1 gol..
Cupic 5.5 go dale i za + e 1.95![]()
шилович како шило ќе не дупни денес над 3.5 уште ни гол нема дадено, а незнам ни дали влегол во игра[DOUBLEPOST=1421506719][/DOUBLEPOST]
Абе брат јас играв меѓу првите тука на интернет, поточно пред недела и пол извадив последно пари од таму али шубе ми е. илјада и кусуро евра е казна ако те фатат дека играш онлајн, инаку поуба работа од онлајн амин, 3-4 страни различни си крепев, пинакл за сингл, маратон бет за тикети, а одлични се и за сингл, бет365 ако нема на овие две нешто што сакам да изиграм, унибет исто. Единствено боли кога ти земаат провизија, али не повеќе од 10% данок тука![]()
За утре:
Челзи-2
Ливерпул-2
Утд-2
5 коеф
Уплата: 425
Добивка:2130
Фала и ти да фатишДа ти се множат![]()
2500 Добивка али Тотенхем ме испотија до 88За утре гледам утакмици за посигурни ми се овие
Челзи-2 и тм2@1.8-0-5 Челзи кога победува победува со 2 разлика плус скоро изгубија од Тотенхем и сега мислам дека ке победат.
Тотенхем-1 @1.65-2-1Tотенхем како домакини од последните 8 има 6 победи и 2 нерешени.
2.9 прават за 1000 носе окуло 2800
Утд би ја избегнал не се знае таа.КПР како домакин има 5 победи 4 нерешени и само 2 пораза такаде може да се проба на ситно 1@5.1 За 150-200 и Х@3.8 За 250-300.
И едно среката си ја пробам
Ливерпул-2
Челзи-2
Тотенхем-1
Леичестер-1
Кристал Палас-2
Сауптон-2
93 коеф
Ке го пуштам за 100 .
За сабота ова ке е па ке видиме што како ке испадна.Белким ке испадне ова 93 коеф![]()
2 шута кон гол,ако еден дадат арно ке еАјде ајде интер 2 гола дадете