Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За утре Емполи - Интер 2 оваа ми фаќа окото .. се појачаа доста овие од милано така да мора да земат залет плус добар тренер имаат .

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
За утре Емполи - Интер 2 оваа ми фаќа окото .. се појачаа доста овие од милано така да мора да земат залет плус добар тренер имаат .
Иако сум навивач на Интер, мислам дека 2,25 коефициент за 2ка на Интер е премногу. Емполи игра добра одбрана ама мислам дека утре Интер го добива натпреварот зошто доста добри фудбалери донесе управата.
Можни типови според мене: 0:2 точен резултат, 2 и Т2 па и само 2

За утре гледам утакмици за посигурни ми се овие
Челзи-2 и тм2@1.8 Челзи кога победува победува со 2 разлика плус скоро изгубија од Тотенхем и сега мислам дека ке победат.
Тотенхем-1 @1.65Tотенхем како домакини од последните 8 има 6 победи и 2 нерешени.
2.9 прават за 1000 носе окуло 2800
Утд би ја избегнал не се знае таа.КПР како домакин има 5 победи 4 нерешени и само 2 пораза такаде може да се проба на ситно 1@5.1 За 150-200 и Х@3.8 За 250-300.
И едно среката си ја пробам
Ливерпул-2
Челзи-2
Тотенхем-1
Леичестер-1
Кристал Палас-2
Сауптон-2
93 коеф
Ке го пуштам за 100 .
За сабота ова ке е па ке видиме што како ке испадна.Белким ке испадне ова 93 коеф :D:popce:

Ова да те заебе стварно треба да си малер

Туку да не знае некој Јиха дали ке игра и дали овој Хорак пуца пенали кај Чесите уште него го чекам на еден тикет плуска
Се извадија иако ги испцув квалитетно ја фатив неа.[DOUBLEPOST=1421437258][/DOUBLEPOST]
До кај 20 може и ќе стигнат :)
За малку 0-18 заврши

Последно уредено:
Се извадија иако ги испцув квалитетно ја фатив неа.
Ги имав играно претходната со Пардубице мислам беа и ги гледав тоа е тежок очај од екипа

Не памтам утакмица у кошарка да ми се наместила кога била тесна последните 2-3 минути.
66-62 водеа гнасните терористички турци радикални исламисти или шо и да се фенербахче, изгубија 68-74. копилето Спанулис 5-6 поени во последните 20 секунди им даде, оној дегенот Весели лични во напад праеше, 3 слободни промашија терористите, од друга страна Спанулис 3 слободни ко од шала ги даде

хахахаа сеа гледам статистика 12/21 за три имаат Олимпијакос цццццццц :boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix:

Ги имав играно претходната со Пардубице мислам беа и ги гледав тоа е тежок очај од екипа
добро е не ме зезнаа, не следам хокеј и ретко играм и често сум паѓал на него.

Дa нo кaкo и сите други oнлaјн клaдилници се уплaќa исплaќa преку скрил,бaнкa,кaртицa...

да, само мислам за вадење пари само преку скрил оди неможеш на банкарска трансакција

Фенербахче крв да серат, да ти ебам глупите турци дома неможат да победат.
ај вечер НБА
Клиперс 2 4+ коеф
сингл оваа.
Сан Антонио+
Голден стејт 2
Торонто+
2/3

Не памтам утакмица у кошарка да ми се наместила кога била тесна последните 2-3 минути.
66-62 водеа гнасните терористички турци радикални исламисти или шо и да се фенербахче, изгубија 68-74. копилето Спанулис 5-6 поени во последните 20 секунди им даде, оној дегенот Весели лични во напад праеше, 3 слободни промашија терористите, од друга страна Спанулис 3 слободни ко од шала ги даде
Pa poglupa ekipa od Fener neam videno.
Kako makedonska liga da gledam.
200 topki izguiija kako mali deca.
Ne deka i Grcite bea podobri,iskoristija eden kup pokloni.
Dve cisti kontri dobija,pacerot Printezis godi trojka,tikvarot Bogdanovic praj licna nad najdobriot suter na gjupcite.
Pogolemi sreklii od ovie grcite nema.
I na kraj utakmicata ja poeba onaj tikvarot,gjuptinot Goodluck nekako bese,kreten neviden,dva pati forsira ligusot sut za trojka a cel napad imaa,plus izlezeni od bonus pederite.
Ni pozicija ni nisto.
Da ti ebam i Obradovic i Ulker,tikvari.
Kur da me otepa i mene kosarka so igram,zlatni rakometi denes:facepalm:,pa nema poglup sport,posebno evropskata.
Uste ednas kosarka na livce nikako.
Rezultati se odnopaku.
Koga ovie kreteni se favoriti za vlez vo F4 da ti ebam i kosarka i se.
Mi go ebaa denot,pederi skapani.

@Nino Manchester
Виде за што ти зборев вчера околу Фенер? И многу сум прост, го зборам тоа и пак ги изиграв и пак и пак и пак. :yid::yid:
Поголеми серковци немам видено, онака 100% бев убеден дека ќе се усерат ако влезат во тесна завршница. Безидејни напади, се мачеа да организираат акции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom