Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Срамота .... Чекам Сосиедат тим 1, брнмаут 3+ и брајтон да дае гол ..се да им ебам ... битно Барса ќе ја тепаат ........

Чекам МКД-31 и ХРВ-32 гола да дадат за 20.000 тисуча денара, па ве молам Хрвати работете на случајов, инаку ќе ви ја ебам Севе:sekcza:

Овие Тотенхем не памтам последен пат кога сум ги фатил а уствари никад не сум ги фатил.

Memisevic :facepalm:
Denes slabo so igracive upm, dejan manaskov go imam da dade 4, prvo samo eden ima se nadevam poveke topki ke dobiva vo vtoro
cupiv 3 dosega, ajde uste 3

Клифтонвил крвта да ви ја ебам ја на вас.Се мислев дали 1ГГ или ГГ4+,избрав 1ГГ и 2-2 заврши....

Vidi gi bre mizeriive nasi gi imam na hendikep da tepaat tie so faking iran ne mozat sa se odlepat poveke od 3 razlika

Не биле 5 туку сите 6
Alal vera druze,6/9 pogodiv a ti 5 dobitni si odbral.Otsega ja pisuvam,ti kazi koj da gi odbiram.:icon_mrgr:

Za denes Karlovarsko-Pribram 160.5+,Belogorie 3:0,olstzyn +18.5 odbojka,MZT,Union Olimpija,Bayreuth kosarka,Makedonija 29.5+,Katar 31.5+ rakomet,Middlesboroigh tim 1 2+,Norwich tim 1 2+,Tranmere gg,Inter da osvoi poluvreme i Soton gol..betcity[DOUBLEPOST=1421506205][/DOUBLEPOST]
Bombac i vcera minus vleze mislam.
Не биле 5 туку сите 6 :)

Ќе одам да ја наполнам шољата со :гомце: и ќе ја пикнам глава цела... кај ја најдов кај се запустив Хрватска, само таа ќе ме руши:place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom