Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не бива ништо од ова спортската, на првиот тикет фиорентина х2 ме дупи, сега на овој другиот ја фаќам наполи 2-2и3+ и ме еба јувентус 3+ абе од 5 мин беа
1-0 викам готово фатено.

Не бива ништо од ова спортската, на првиот тикет фиорентина х2 ме дупи, сега на овој другиот ја фаќам наполи 2-2и3+ и ме еба јувентус 3+ абе од 5 мин беа
1-0 викам готово фатено.
Исти кур беа и против Наполи финалето пред брзо време само они ме паднаа. 5мин Тевез и 1:1 крај и продужетци.

Не е можно Јуве кој клошари се
Првото се најдобро, 5та минута гол, стабилна игра, безброј шанси
Ама второто спиеја на терен двете екипи, и голо падна оти Бонучи сакаше фал да добие на центар, исто и Ќиелини напрај ќе примеја уште еден од таква контра
Којзнај колку лифчина ни ебаја како последна утакмица шо ја чекавме :facepalm:

Спарс со -3 хендикеп на полувреме (1.76 пинакл) - вечерва се враќа Паркер,останува уште еден важен играч да се врати во шампионскиот тим Ленард..........Спарс тешко играа последно време,повредите си го земаа данокот,но вечерва играат против неамбициозен тим,со враќањето на Паркер не очекувам изненадување вечерва........крајниот хендикеп не е благодарно да се прогнозира,ако се има предност не се форсира од фаворитот,така да одам на хендикеп на полувреме од понудените го земам најмалиот на -3 (нормално со најмал коефициент),очекувам да влези без проблем

@ilz
Пиза - Форли
Јувентус - Интер

@Harvey S.
Чезена - Наполи
Рио Аве - Жил Висенте

@Carter
Малага-Леванте
Јувентус-Интер

@Атомската мравка
Рио Аве - Жил Висенте
Малага - Леванте

* додавајте се само чисто да не ги бара Ставро типовиве на еден куп страни :)

Само еден рекапитулар да ви направам.

Илс има 3 погодоци во серија, Харви С. 0, Картер има 2, Атомската Мравка 0 (Рио Аве беше после Малага) Кими има 2, Кико Д 1.
Од утре нема повторување на типовите, и типувајте во ФБ групата.

Ај со арно нека е.

Еве ја групата влегувајте. И држете се до правилата што ги кажа Ставро и до секој тип напишете ник од форум, за да се има прегледност.
https://www.facebook.com/groups/437113449776093/

И да, пак да го играте Јуве на 1.50 во најголемото дерби во Италија.

Еве ја групата влегувајте. И држете се до правилата што ги кажа Ставро и до секој тип напишете ник од форум, за да се има прегледност.

Точно ризично е дерби, ама јас лично ја избегнав Милан оти укори се, и реков ајде Јуве постабилни се и така испадна убо изиграја прво се, му фалеше втор гол ама тоето, на никој не му е гајле дека пола народ не паднаја дали Милан, дали Јуве...

Raboti utre nekoja kladilnica ?
+1
Ајде бе кажете тие што знаете. :D
Јас знам Копачка дека не работи, бар така брат ми ми спомна, а и Спорт Лајф...

Иначе за утре два типа.
Карловиќ-Басилашвили 2 3.30

За Карловиќ да не трошам зборови, сите го знаете што играч е. Грузиецот од друга страна е анонимус за 99% од луѓето на форумов. Јас лани го пратев во доста наврати на Челенџерите, неверојатно атрактивен играч е, јак сервис и прејаки удари од основната линија. Ова ќе биде меч со многу брзи поени и со многу малку брејк шанси, а прашање е и дали ќе ги има воопшто. Коефициентот од 3.30 ми вреди апсолутно затоа што Карловиќ не може да игра размени и затоа не верувам дека ќе направи брејк, па зошто да не изгуби од детево... Денес Басилашвили го доби Јужњи во два сета, што е одличен резултат и доволно кажува дека се работи за добар играч.

Бердих-Кавчич 1 1.15 или 1.20

Да имам 100 000 евра толку ќе му ставам утре на Бердих. Прејак е моментално, се гледа дека многу работел во паузата меѓу двете сезони, додал малце спин на форхендот и особено го поправил бекендот, клекнува повеќе при изведувањето и му овозможува да фати повеќе агли. Инаку спаринг партнер му е долгогодишниот спаринг партнер на Мареј кој од оваа сезона повеќе не е во неговиот штаб ради одредени недоразбирања. Валверде е одличен во неговата работа и веќе на стартот одма се гледа напредок. Кавчич е просечен играч и мислам дека нема ни промил шанси утре.

@memet122 , @Stefan-kobe Моцарт работи, ама со скратено работно време. Од колку до колку не знам точно да ви кажам, али на врата видов дека сто посто работи утре. Копачка, Спортлајф, а мислам и Вил Хил не работат.

Во ова групава нека се напишат во еден фајл правилата на игра и нека одат ова постовите со датум и година во фајлови исто (знаеш како правевеме во прошлата група ) за да се зачуваат или направи да може да постира само администратор и би предложил едно правило да речеме до 14 часот да може да се постираат типови потоа да се направи screenshot од типовите бидејки може некој да промаши и да го избрише тоа типуваното али тоа Ставрогин нека одлучи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom