Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Ставрогин
Од мене за денес, Наполи и Рио Аве.[DOUBLEPOST=1420555437][/DOUBLEPOST]
Јувентус е чист 1 и т1 бе...какov X2 какви бакрачи,Интер е умрена екипа без мадиња моментално
Се согласувам, ако начекате негде 1и Т1 над 1.75 трпајте пари.[DOUBLEPOST=1420555643][/DOUBLEPOST]Фиорентина ја иам ГГ ако ме бутне ќе биде тоа знак дека треба да почнам да одам на бајачи :pos:

Последно уредено:
@ilz
Пиза - Форли
Јувентус - Интер

@Harvey S.
Чезена - Наполи
Рио Аве - Жил Висенте

@Carter
Малага-Леванте
Јувентус-Интер

@Атомската мравка
Рио Аве - Жил Висенте
Малага - Леванте

* додавајте се само чисто да не ги бара Ставро типовиве на еден куп страни :)

Не ви ги видов правилата, али би сакал и јас да ставам 2 типови

Nadal-Berer AH(-5.5) 1.65 (bet365)
Phoenix-M. Bucks H1 (-2) 1.66 (marathonbet)
8/10 ако е потребно сигурност.

Не ви ги видов правилата, али би сакал и јас да ставам 2 типови

Nadal-Berer AH(-5.5) 1.65 (bet365)
Phoenix-M. Bucks H1 (-2) 1.66 (marathonbet)
8/10 ако е потребно сигурност.
Само фудбал треба.
@ilz
Пиза - Форли
Јувентус - Интер

@Harvey S.
Чезена - Наполи
Рио Аве - Жил Висенте

@Carter
Малага-Леванте
Јувентус-Интер

@Атомската мравка
Рио Аве - Жил Висенте
Малага - Леванте

* додавајте се само чисто да не ги бара Ставро типовиве на еден куп страни :)
Малага - Леванте
@Ставрогин

Ако важи правилото што го спомна Ставро дека не треба да се повторуваат утакмиците, на многу ќе ви се поништат. :)

Интересни ти се, али почеток на сезона е кој ги знае се им ебам. Ме изгоре онаа Кејс вчера, да ја изгори црнец. Против Цибулкова 36 винери и 16 грешки имаше, проследени со 12 аса, вчера 4 аса, 679 неизнудени и не знам таму помалце винери од завчера. Да и ебам тоа овцата. :D

Јуве 1.50 бе :pos: Језда Интер е каде каде послаб од Јуве ама 1.50 на едно од трите најголеми дербија во Италија мислам дека во најмала рака е мизерен коефициент. Ја пуштам х2 навивачки на едно ливче, кој ги ебе.
Минатата сезона беше 1.45, кога заврши 3-1 за Јуве.

Od telefon vi pisuvam. Ke ve zamolam da ne postirate denes tipovi. Totalen haos e ova. Tipovite NE SMEAT da se povturavaat, bidejki nemam korist od ova. Na onie koj veke postirale ke im gi priznaam tipovite, drugite ve molam da ne postirate dodeka ne se sredi se.

Ај не спaмaј врaти се некoлку стрaници нaнaзaд и види кaкo требa дa се типувa
шо да се врата наназад кога пола се клетви и пцовки, 20 минути барам наназад неможам правила да ви најдам. Ако се прифаќа вака арно, ви ставив и два типови на кои сум најсигурен денес погоре.

Od telefon vi pisuvam. Ke ve zamolam da ne postirate denes tipovi. Totalen haos e ova. Tipovite NE SMEAT da se povturavaat, bidejki nemam korist od ova. Na onie koj veke postirale ke im gi priznaam tipovite, drugite ve molam da ne postirate dodeka ne se sredi se.
Кај постирате бе дај кажете на фб група има ? Почна играта?

А што е со двава типа без игра ? конечен голови ?

Ај не спaмaј врaти се некoлку стрaници нaнaзaд и види кaкo требa дa се типувa
У ствари вие со „наградната игра“ сте тие што ја спамате темата, а не дечкото што остави типови за денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom