- Член од
 - 23 јуни 2008

- Мислења
 - 9.265

- Поени од реакции
 - 5.045

Над 3 жолти за Свонси играш?
Не не, 3.5+ вкупно - @1.83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Над 3 жолти за Свонси играш?
Не е ѓаволот у тебе туку ја те колнев викендов за Селтик, друг пут не спомнувај зицери тука жити се. И на Стефан малер со Сити си му напраил, иди врти коштани на ладново таму на некој плоштад жити се.готово банкротирав..ни господ не ми помага..порано нова година ми носеше бериќет,сега ми донесе нервози и црнила..
Ја пишав некни Трабзон ГГ,3+ 9-0 ми заврши
Селтик-1 на 1.15 0-0 ми заврши
КПР 3+ 0-0 заврши
Сити-1 од 2-0 2-2 завршва.
Сега Трабзон 1X и 1-4 губи каде воедно му е прв пораз оваа година на домашен терен(воедно завршува ГГ,3+ како што пред неколку дена ги пишав)...
Каков ѓаол е влезен во мене тоа е страшна работа,не сакам да се жалам ама неможи овие резултати да се случајни....

Џони ај пиши ја Фулам 0-2 за да ми ја дае 3+![]()

Се заебав салам и јас баш сега за НГ :/Немам појќе со шо да пишам,кладилницата е завршена работа за мене до некои подобри времиња...сега со парите можам само семки и сончоглед да си купам![]()
Семки се 10 денари од овие пред стаадион.Немам појќе со шо да пишам,кладилницата е завршена работа за мене до некои подобри времиња...сега со парите можам само семки и сончоглед да си купам![]()
Џони да ти дадам еден предлог , наместо да играш на дупла шанса и 2+ со квоти 1.10 / 1.15 / 1.20 - подобро ти е хокеј да ставаш < 6.5 ( - 7 ) - ќе играш NHL , KHL , во Шведска прва лига 4-5 екипи , Словачка ( ова за минус ) . Или Италија хокеј > 4.5 ( 5+ ) , Финска и Шведска втора лига , Белорусија , Германија втора лига .. Квотите на овие типови ти се движат од 1.20 до 1.35/40 - имааш десет пати поголема пролазност и ти се многу посигурни за играње ...За денес изиграв
Trabzon-1X
Фулам-1X
Спортинг-2+
ајде да видам дали и ова ќе ме падни
Ти фали Балотели, да предзвика некоја тепачка а?Абе аман ова свонси балет ли играат или се толку фини па нема жолти упм.
Имам одличен тикет со 4 коеф во кој свонси ја погодив да ме дупи денес, ја имав Ортез да тепа со 7 коша, азиски помалку од (3,3.5) на спортинг 1.3, над1.5 жолти свонсиТи фали Балотели, да предзвика некоја тепачка а?![]()