Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
готово банкротирав..ни господ не ми помага..порано нова година ми носеше бериќет,сега ми донесе нервози и црнила..

Ја пишав некни Трабзон ГГ,3+ 9-0 ми заврши
Селтик-1 на 1.15 0-0 ми заврши
КПР 3+ 0-0 заврши
Сити-1 од 2-0 2-2 завршва.
Сега Трабзон 1X и 1-4 губи каде воедно му е прв пораз оваа година на домашен терен(воедно завршува ГГ,3+ како што пред неколку дена ги пишав)...

Каков ѓаол е влезен во мене тоа е страшна работа,не сакам да се жалам ама неможи овие резултати да се случајни....
Не е ѓаволот у тебе туку ја те колнев викендов за Селтик, друг пут не спомнувај зицери тука жити се. И на Стефан малер со Сити си му напраил, иди врти коштани на ладново таму на некој плоштад жити се.

Џони ај пиши ја Фулам 0-2 за да ми ја дае 3+ :dudlac::dudlac:

Немам појќе со шо да пишам,кладилницата е завршена работа за мене до некои подобри времиња...сега со парите можам само семки и сончоглед да си купам:kafence:

Немам појќе со шо да пишам,кладилницата е завршена работа за мене до некои подобри времиња...сега со парите можам само семки и сончоглед да си купам:kafence:
Се заебав салам и јас баш сега за НГ :/

И у ден коа нема некоја голема понуда, на темава стандардно... анализи, типувања, магии, колнења и пцуења... :D
Коцка си е коцка и нема лабаво :uzi:

Семки се 10 денари од овие пред стаадион.
Сончоглед се 10 ден. од истите овие.

Значи имаш 20 денари..минимална уплата..тамам !

За денес изиграв

Trabzon-1X
Фулам-1X
Спортинг-2+

ајде да видам дали и ова ќе ме падни
Џони да ти дадам еден предлог , наместо да играш на дупла шанса и 2+ со квоти 1.10 / 1.15 / 1.20 - подобро ти е хокеј да ставаш < 6.5 ( - 7 ) - ќе играш NHL , KHL , во Шведска прва лига 4-5 екипи , Словачка ( ова за минус ) . Или Италија хокеј > 4.5 ( 5+ ) , Финска и Шведска втора лига , Белорусија , Германија втора лига .. Квотите на овие типови ти се движат од 1.20 до 1.35/40 - имааш десет пати поголема пролазност и ти се многу посигурни за играње ...
Плус секој ден имаш солидна понуда .... ( NHL се коњак за ваков тип ) во просек од 10 натпревари 8-9 излегуваат минус 7 ..

Абе аман ова свонси балет ли играат или се толку фини па нема жолти упм.

Ма не ме јеби бе..
Моментот кога сакаш да ја играш Ливерпул сингл 5+ и си викаш ај нема смисла пред нова година да уплаќаш многу пари сврзи ја со други утакмици (y) (y) (y)

Ти фали Балотели, да предзвика некоја тепачка а? :icon_mrgr:
Имам одличен тикет со 4 коеф во кој свонси ја погодив да ме дупи денес, ја имав Ортез да тепа со 7 коша, азиски помалку од (3,3.5) на спортинг 1.3, над1.5 жолти свонси

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom