- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
6-3 2-6 6-1.Еве ви еден добар тениски тип од 15:00 часот: Рублев-Лазов 1 1.50 во Моцарт
Рублев заедно со Качанов е најголемата надеж на рускиот тенис и Русите полагаат големи надежи во него. Дечкото игра одлично на ИТФ турнирите и напредува се повеќе и повеќе од меч во меч. Играше и еден АТП турнир сезонава, оној во Москва, каде тесно изгуби од силеџијата Грот. Рублев има снажен прв сервис и рамни удари од основната линија што му носи многу лесни поени. Овој Лазов е 90 годиште и нема ништо посебно направено во кариерата, 377 е на ранг листата и е беда од тенисер. Лани кога Рублев беше тотално непознат на тениската јавност (не дека и сега е познат али за тие што пратат ИТФ е познат) го победи со 2-1 во сетови. Од лани до сега Рублев премногу напредуваше и 1.50 мислам дека има апсолутно валуе.
Кога сум ти ја кажал јас Татран?Да ве ебам во гз сите тука што рековте дека Олимпијакос ќе тепаРади вас ја ставив последна на ливчето, викам ај луѓево на форум се разбираат .. Јас глуп, стави си ги зелените за илјадарче, ама нееее еве ќе ја препишам Татран од Мартин92, еве од форумов и олимпијакос ќе ја ставам... ццццц
abe eden value so ima 1.05 koef. sta da ti pricam igrate za g.zВе читам јадете бурек за тоа како сме можеле да играме 1.10/1.15 коефициент и ако не бутне криво ќе ни било?Па и 2.50 да ставам и ако не ја фатам ќе ми биде исто криво и на 1.10 коеф.како и да е на крајот пак ќе бидам недобитен,исти кур е неможам да ве разберам.Попрво би ги ставил Реал,Барса,Јуве и Челзи него ли Болтон-Лидс ГГ3+ е така да си знаете![]()
abe eden value so ima 1.05 koef. sta da ti pricam igrate za g.z
У систем имаше 1,22 ти пред некој ден, затоа ти коментирав. 1,22 подели го на 2 комбинации е 0,61 помножи го со 1000 уплата, добиваш 610Ве читам јадете бурек за тоа како сме можеле да играме 1.10/1.15 коефициент и ако не бутне криво ќе ни било?Па и 2.50 да ставам и ако не ја фатам ќе ми биде исто криво и на 1.10 коеф.како и да е на крајот пак ќе бидам недобитен,исти кур е неможам да ве разберам.Попрво би ги ставил Реал,Барса,Јуве и Челзи него ли Болтон-Лидс ГГ3+ е така да си знаете![]()
Изгледа не ме разбра тогаш што кажав,играв систем со комбинации 6 утакмици на 1000ка,значи мене поентата ми беше да ги фатам тие 1иГГ/2иГГ со тоа што ако некоја не искочи да ги фатам барем малите коефициенти колку да не бидам цела 1000ка во зијан,требаше да фатам барем две 1иГГ/2иГГ да излезам во +У систем имаше 1,22 ти пред некој ден, затоа ти коментирав. 1,22 подели го на 2 комбинации е 0,61 помножи го со 1000 уплата, добиваш 610![]()
23
За вечер Хозе Калдерон 9.5+ 1.75.
Без Џ.Р Смит,Стадемаер,Шамперт и најверојатно Кармело ќе биде одмаран оваа утакмица.