Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
^
za vecerva Durant over 23,5 i Knight over 18,5, vie so imate betcity so rabotit 24/7 :icon_lol:
da ne e dzabe sedenjeto do 6 sabajle :icon_lol:
10877547_10203634921219734_2136907879_n.jpg

denes
Bayern,Krunic,Porto,Zalgiris @ 2,17
pokasno uste nesto ke se iskombinira so Westbrook over 27,5

Последно уредено:
И јас ги пратам и навивам за нив ама размисли дека во прваата група се потешки противници . баш ако тепаат и ако бидат втори ќе играат со Барса и Реал ..
А ако изгубат ќе играат со ЦСКА, Фенер, веројатно Уникс, Олимпијакос, Ефес, Уникаха или Алба и Армани. Од овие тимови се појаки само од Алба и Уникаха ќе ја тепаат у Белград 100%. Сите други се појаки од Звезда, и освен Уникаха/Алба и Армани другите се апла појаки.

Од другата група од Галата се појаки, Уникс мислам можат да го добијат дома иако е појак Уникс посекако, Алба/Уникаха веќе реков за нив.

Во двете групи има јаки противници ама мислам оваа втората повеќе им се исплати затоа што може да се надеваат дека ќе ги плеснат дома Пао и Уникс, нормално уз Галата и Алба или Уникаха. Фенер и ЦСКА се апсолутни фаворити во групава и не треба да се планираат бодови против нив, али во Белград се е возможно на таа пеколна атмосфера.

Иначе Ѕвезда мислам игра без публика вечер ако добро заприметив.

А ако изгубат ќе играат со ЦСКА, Фенер, веројатно Уникс, Олимпијакос, Ефес, Уникаха или Алба и Армани. Од овие тимови се појаки само од Алба и Уникаха ќе ја тепаат у Белград 100%. Сите други се појаки од Звезда, и освен Уникаха/Алба и Армани другите се апла појаки.

Од другата група од Галата се појаки, Уникс мислам можат да го добијат дома иако е појак Уникс посекако, Алба/Уникаха веќе реков за нив.

Во двете групи има јаки противници ама мислам оваа втората повеќе им се исплати затоа што може да се надеваат дека ќе ги плеснат дома Пао и Уникс, нормално уз Галата и Алба или Уникаха. Фенер и ЦСКА се апсолутни фаворити во групава и не треба да се планираат бодови против нив, али во Белград се е возможно на таа пеколна атмосфера.

Иначе Ѕвезда мислам игра без публика вечер ако добро заприметив.
Без публика се игра денес казнети се .

Abe ovie dijon igraat so faking predposledno mesto zostp e tolkav koef ?? Imaat povredeni igrajaci nesto ?

Abe ovie dijon igraat so faking predposledno mesto zostp e tolkav koef ?? Imaat povredeni igrajaci nesto ?
Зaтoa штo е фрaнцускa втoрa лигa и сите тимoви се тукa негде пo квaлитет, иaкo некoи се нештo пoдoбри oд другите, секoј секoгo мoже дa пoбеди. Сличнo нa Бундес 2 кaде реткo се гледa пoмaлa квoтa oд 2 зa пoбедa нa гoстинoт.

За денес Црна Гора - Шпанија 47.5 + . Црногоркиве играат цврста одбрана али прошлата утакмица со Шведска не изгледаше тоа така , денес Шпанкиве кои не се наивни ако запнат ќе запне и црна гора и заедно можат да ја надминат границава од 48 мене ми изгледа како мала околу 51 очекував али ова ми е зицер денеска исто Норвешка 1 според мене најдобрата селекција на европсково и очекувам тие на крај да го освојат .
Се мислам за Унгарија - Франција 24.5+ 1/2 играат добро французинкиве во одбрана ама пак последен натпревар е па мислам дека ќе има голови барем во прво полувреме , Унгарија на претходната утакмица против Норвешка даде 15 на полувреме а Французинкиве беа ептен неефикасни против Холандија . Оваа би требало да е цела минуска според кладилнициве и според тоа како игра Франција ама јас одам обратно од тоа .
Црвена Звезда - Лаборал Куча х2 +6.5 Овде одам на 2 хендикеп т.е да не изгуби Лаборал повеќе од 6 разлика , се игра пред празни трибини , имаа ситни повреди Марјанович и Вилиамс поради тоа беше тесен натпреварот против игокеа , за денес би требало да играат и двајцата . Овде решаваат за 2 и 3 место во групата , за Звезда и одговара пораз бидејќи така ќе биде во Ф групата во следната фаза а таму има полесни противници отколку во Е групата каде сигурно се Реал , Барса , Макаби , Панатинаикос ..

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Еве ви еден добар тениски тип од 15:00 часот: Рублев-Лазов 1 1.50 во Моцарт

Рублев заедно со Качанов е најголемата надеж на рускиот тенис и Русите полагаат големи надежи во него. Дечкото игра одлично на ИТФ турнирите и напредува се повеќе и повеќе од меч во меч. Играше и еден АТП турнир сезонава, оној во Москва, каде тесно изгуби од силеџијата Грот. Рублев има снажен прв сервис и рамни удари од основната линија што му носи многу лесни поени. Овој Лазов е 90 годиште и нема ништо посебно направено во кариерата, 377 е на ранг листата и е беда од тенисер. Лани кога Рублев беше тотално непознат на тениската јавност (не дека и сега е познат али за тие што пратат ИТФ е познат :D ) го победи со 2-1 во сетови. Од лани до сега Рублев премногу напредуваше и 1.50 мислам дека има апсолутно валуе.

За Сабота :

Aston villa - Man.United 2&T2 (1.85)
West Ham - Leicester 1&T1 (1.90)
PSG - Montpellier 1&T1(1.80)
Wolfsburg - FC Koln 1&T1 (1.75)
Augsburg - Monchengladbach GG1pp (4.40)

Uplata:50
Kvota:81.19
Dobivka:4059

SINGLE:

Bremen - Dortmund 1&0-2 (9.10)

Уште сега за вечер еден тип од НХЛ
Детроит-Њу Исландерс 1
4 порази по ред за Детроит а за состав каков шо е детроит со павел дацјук у состав и уште некој други искусни играчи неверувам да доживеат и петти пораз во серија

И Алба треба да е 1, им треба за 3 место, а Цедевита игра во недела и во вторник во АБА лигата. Секако се испаднати од Евролига така да денес се очекува Укиќ, Билан, Пилепиќ и уште 1-2 играчи да бидат одмарани односно да имаат лимитирани минутажи.

Ti ibam kinezite glupi,kolku dobro idese se do poluvreme Shanxhi za + poeni,cak na bet365 nudea i 223.5,3ta cetvrtina nikako da pogodat,a Guandong skoro i lagano da vleze,ajde poraboti kajgana magijo,Shanxhi 209.5 + [emoji4] [emoji6] [emoji5]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom