Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И Алба треба да е 1, им треба за 3 место, а Цедевита игра во недела и во вторник во АБА лигата. Секако се испаднати од Евролига така да денес се очекува Укиќ, Билан, Пилепиќ и уште 1-2 играчи да бидат одмарани односно да имаат лимитирани минутажи.
Секако е Алба 3 неможе ни подолу ни погоре да оди. Уникаха си изигра вчера изгуби од Макаби.

Секако е Алба 3 неможе ни подолу ни погоре да оди. Уникаха си изигра вчера изгуби од Макаби.

Алба има полоша кош разлика,е сега дека резултати ги пишат сеуште како трети е друга работа

Не е секако трета, ако изгуби ќе биде 4та затоа што дома ги тепаа Уникаха 1 разлика а во Шпанија изгубија 3.[DOUBLEPOST=1418994681][/DOUBLEPOST]
Алба има полоша кош разлика,е сега дека резултати ги пишат сеуште како трети е друга работа
Не се гледа кош разлика него меѓусебен дуел.

Едит: Сепак кош разлика.

Последно уредено:
Не е секако трета, ако изгуби ќе биде 4та затоа што дома ги тепаа Уникаха 1 разлика а во Шпанија изгубија 3.[DOUBLEPOST=1418994681][/DOUBLEPOST]
Не се гледа кош разлика него меѓусебен дуел.

Мислев разликата се гледа бидејќи за Барселона пишеше дека посекако е прва поради огромната кош разлика што ја има наспроти фенербахче +60 коша...иако во меѓусебниот се исто

Nancy–Clermont 3+ 2,08

Nancy vo poslednite 9 utakmici imat 6 overa, vo jaka forma se i doma davat golovi. igrat protiv protivnik koj ostava mnogu prostor vo odbaratana i prima mn golovi. Gostite vo poslednite 9 utakmici imat 7 overa, i mislam deka lesno bez problem treba da dojdi 3+.
Za pohrabrite 4+

Мислев разликата се гледа бидејќи за Барселона пишеше дека посекако е прва поради огромната кош разлика што ја има наспроти фенербахче +60 коша...иако во меѓусебниот се исто
Па после меѓусебен се гледа кош разлика .

Па после меѓусебен се гледа кош разлика .
:facepalm:..колку сум глуп еј...не бе овие утакмиците паметот ми го зедоа дефинитивно

За Сабота :

Aston villa - Man.United 2&T2 (1.85)
West Ham - Leicester 1&T1 (1.90)
PSG - Montpellier 1&T1(1.80)
Wolfsburg - FC Koln 1&T1 (1.75)
Augsburg - Monchengladbach GG1pp (4.40)

Uplata:50
Kvota:81.19
Dobivka:4059

SINGLE:

Bremen - Dortmund 1&0-2 (9.10)
Vo koja kladilnica e 1.80 koef. Za psg 1 I t2+

20:00 Emmen - Waalwijk - Emmen -1.5 (2.10) koff

Waalwijk ima nekolku povredeni igraci, i vecer ke nastapi so 3tio golman. Waalwijk vo poslednite 15 utakmici imat dadeno 18 gola, (a prima po 2 vo prosek) .A Emmen ima strasen napad i igra brz fudbal. Ke ima golovi ovde toa e jasno

Малце оф топик, ама чисто за инфо да си знаеме колку наши пари вртат кладилнициве :D

Четирите најголеми спортски обложувалници годишно вртат околу 150 милиони евра.

Македонија е вистински Елдорадо за спортските обложувалници. Остваруваат огромни приходи и профити, се шират низ целата земја и вработуваат стотици луѓе, на што можат да им позавидат и најголемите компании во земјава.

На пример, четирите најголеми спортски обложувалници во Македонија- Спорт лаиф трејд, Златна копачка, Бетсити Балкан и Бет-про бил хил, само минатата година заработиле вкупни приходи од 140 милиони евра, профит од 4,3 милиони евра, а во нив биле вработени дури 970 луѓе.

Најголемата меѓу нив, спортска обложувалница Спорт-лаиф трејд, во текот на изминатата година имала приходи од близу 71 милиони евра и профит од 3,5 милиони евра. Колку за споредба Спорт лаиф трејд лани имала за 5 милиони поголеми приходи од ланецот супермаркети Веро и поголеми приходи од многу други големи компании меѓу кои и Цементарница Усје, Пивара Скопје, Фершпед, рудникот Бучим...Во обложувалницата Спорт-лаиф трејд лани работеле 511 луѓе, што е повеќе на пример од бројот на вработени во Џонсон Мети, најголемата странска инвестиција во Македонија.

Втората најголема спортска обложувалница Златна Копачка еден има годишни приходи од 41,5 милиони евра и профит од 640 илјади евра, а во неа лани работеле 233 лица.
Трета по големина е спортската обложувалница Бетсити Балкан која лани имала приходи од 16 милиони евра, профит од 170 илјади евра и вработувала 92 лица.

Најмалата меѓу нив Бет-про вил хил лани заработила приходи од 12 милиони евра и профит од 36 илјади евра, а во неа работеле 134 лица.

извор

Ова го играм за денес .. вчера јако ме заеба Веспрем денес вакво едно на 50 денари .Screenshot_6.png
Емен од Мафо ја препишав да видиме дали ќе излезе.

:facepalm:..колку сум глуп еј...не бе овие утакмиците паметот ми го зедоа дефинитивно
Абе кош разлика се гледа дефинитивно, јас бев грешка претходно. Види две страници поназад во линковите што ми ги постави Carter.
Иначе глуп си посекако. :D
Се шалам нормално, No hard feelings :D

Абе кош разлика се гледа дефинитивно, јас бев грешка претходно. Види две страници поназад во линковите што ми ги постави Carter.
Иначе глуп си посекако. :D
Се шалам нормално, No hard feelings :D
Барселона ќе има 8-2 ако изгуби и Фенербахче ќе има 8-2 ако победи. Барселона победи во гости 2 разлика, дома изгуби два разлика (Фенер дадоа повеќе кошеви во гости). Која е логиката на ова не ми е јасно?

Барселона ќе има 8-2 ако изгуби и Фенербахче ќе има 8-2 ако победи. Барселона победи во гости 2 разлика, дома изгуби два разлика (Фенер дадоа повеќе кошеви во гости). Која е логиката на ова не ми е јасно?
И мене не ми беше јасно ама изглеа од оваа сезона се глеа кош разликата. Знам прошлите сезони меѓусебен се гледаше.

Ti ibam kinezite glupi,kolku dobro idese se do poluvreme Shanxhi za + poeni,cak na bet365 nudea i 223.5,3ta cetvrtina nikako da pogodat,a Guandong skoro i lagano da vleze,ajde poraboti kajgana magijo,Shanxhi 209.5 + [emoji4] [emoji6] [emoji5]
Како ти ја даде, 210 коша, со среќа :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom