Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
3.45 на бетмаратон ја имам за кец, а хендикеп е 2.5 на 1 и 1.87коеф. Ако имаш уште една да дигнам над 2 коеф било супер, вака треба голем влог да правам, а обично несакам да играм на коеф под 2.
Абе не се за голем влог,посебно не за сингл,ама вреди да се проба....
За други утакмица,вака без додаток не би можел да типувам..
Вака грубо,Данска ми делува како добар фикс...
Си играат госпожите,Шпанките не ме импресионираа многу,посебно не вчера со Романија..
Директен дуел е,на Данска и бодче и брка работа...
Во другата група малце педерски Црна Гора и Шведска ги пуштија први да играат,па ако извадат нерешено тогаш Холандија испаѓа од трката,а Франција со победа би била втора,зошто има подобар скор со Црна Гора...
Ако тепа Црна Гора тогаш паѓаат сите комбинации во вода(барем за Холандија)...
Е сега не знам во тој случај како ќе се смета ако Холандија тепа,а Холандија и Шведска изиграа нерешено..
Мислам дека вкупната гол разлика се гледа тогаш,а Шведка има подобра гол разлика..
Значи да се чека да се види исходот од Црна Гора-Шведска па после да се брка победа на Холандија..
Французинките влегоа во криза,штом не тепаа со Германија изгледа не оди на арно...
Ќе видиме утре..
Има и нешто од Француското првенство.....
А и Вардар-Нексе од СЕХА би можела да се проба на голови..
Овие Нексе се многу јака екипа...

za Celzi 2-2 i 3 + 3.20 koef. so Derby ebago. Murinjo najavi silen sostav za utakmicata koj vie kriv ko ne pratite vakvi informacii, jas navivacki si se opariv denes :свиркам:

za Celzi 2-2 i 3 + 3.20 koef. so Derby ebago. Murinjo najavi silen sostav za utakmicata koj vie kriv ko ne pratite vakvi informacii, jas navivacki si se opariv denes :свиркам:
prosvetli ne , informiraj ne, ne navivame site za celzi ,za drug pat da si znaes :uzi::uzi::uzi:

Koj igra online neka proba

Philadelphia Flyers - Tampa 1 2.40

Domakinite vo dobra forma, a Tampa iako se dobri vecer kaj niv ke debitira golmanot vo prviot negov mec vo NHL.

Giroux i Voracek ( odlicnite napadaci na Flyers ) ke treba da zavrsat rabota.

ЛОЛ истиве ги иам, плус Голден Стејт овер цела утакмица. :ROFLMAO:
lol jas istiov tiket od batecov samo Gasol mi e na 18,5 a Durant 23,5 i okc 2 na 800 za 3000
glavniot celzi,bayern,real,barca vleze lagano 3000 za 6000 taka da sekako sum denes cisti 2200

Некако ме влече денес Хановер - Аусбург 1-1&3+ огромен коеф има во вил хил 7.70 вреди да се проба.
За малце .. незнам зошто ама мислам дека им поништија гол на Хановер за 3-0 ... така свирна на бет365 ..[DOUBLEPOST=1418791257][/DOUBLEPOST]
Абе не се за голем влог,посебно не за сингл,ама вреди да се проба....
За други утакмица,вака без додаток не би можел да типувам..
Вака грубо,Данска ми делува како добар фикс...
Си играат госпожите,Шпанките не ме импресионираа многу,посебно не вчера со Романија..
Директен дуел е,на Данска и бодче и брка работа...
Во другата група малце педерски Црна Гора и Шведска ги пуштија први да играат,па ако извадат нерешено тогаш Холандија испаѓа од трката,а Франција со победа би била втора,зошто има подобар скор со Црна Гора...
Ако тепа Црна Гора тогаш паѓаат сите комбинации во вода(барем за Холандија)...
Е сега не знам во тој случај како ќе се смета ако Холандија тепа,а Холандија и Шведска изиграа нерешено..
Мислам дека вкупната гол разлика се гледа тогаш,а Шведка има подобра гол разлика..
Значи да се чека да се види исходот од Црна Гора-Шведска па после да се брка победа на Холандија..
Французинките влегоа во криза,штом не тепаа со Германија изгледа не оди на арно...
Ќе видиме утре..
Има и нешто од Француското првенство.....
А и Вардар-Нексе од СЕХА би можела да се проба на голови..
Овие Нексе се многу јака екипа...
Види за утре како ти гледа Алборг за 2ка .. мене ме влече на 2ка некако таја , а Силкеборг 1хен ќе ја играм . Од жениве се мислам дали 2 на Данска или 47,5+ да ја играм...
Тие германците што ги кажа повеќе ми одат на - 52,5 е граница а гледам играат цврсто против појакиве екипи .

Последно уредено:
Еве еден интересен шугав тип.
Голден Стејт-Мемфис,Голден Стејт даваат први тројка на утакмицата 1.90.Факт е дека играва горе доле треба да е среќа али до некаде и не.Ги земав за пример последните 5 утакмици на двете екипи и тоа само првите четвртини зошто сигурно ќе има тројка во 1/4.Мемфис и не практикуваат шутирање на тројки очигледно зошто обично до кај 3 шута за 3 поени имаат за разлика од Голден Стејт каде имаат минимум по 6 шута а стигаат и до 9.Нормално е тоа коа во тим ги имаш Кари и Томпсон кои се убиствени шутери поготво првиов кој им е главно оружје.Ова нема да го играм јас али да играв од ливчињата кои се ставаат колку да се прати нешто вечерта ќе стаев.

Прва тројка-Голден Стејт:)
За вечер Данкан 15.5+ против Мемфис.Како што можев да видам Каваи Ленард и Тони Паркер нема да играат вечер.

За малце .. незнам зошто ама мислам дека им поништија гол на Хановер за 3-0 ... така свирна на бет365 ..[DOUBLEPOST=1418791257][/DOUBLEPOST]
Види за утре како ти гледа Алборг за 2ка .. мене ме влече на 2ка некако таја , а Силкеборг 1хен ќе ја играм . Од жениве се мислам дали 2 на Данска или 47,5+ да ја играм...
Тие германците што ги кажа повеќе ми одат на - 52,5 е граница а гледам играат цврсто против појакиве екипи .
Оваа Алборг повеќе на минус ми оди...52.5 некако се многу за екипа како Алборг...
Не ги пратам Данците,посебно не Скјерн,ама Алборг ги имам гледано неколку пати и не ми оставија некој впечаток...
Играат бавен,досаден ракомет,се потпираат на бековите кои им се ударна сила во екипата....
Немаат брза транзиција на топка,тешки се бековите и бавно се движат...
А и Скерн не е лоша екипа,посебно дома..
Тешка утакмица е за на конечен...се бива овде...
Јас би играл или минус цела или Т1-,ако дадат 27,28 за Скјерн би играл минус...
Ама некако овие Данците ми се ептен баук,никако не можам да ги погодам...:D
Од другите вака на прв поглед ми делуваат Сесон и Данкерк како кецови иако со мали квоти...
Ерланген хен 1(за тие со поголеми јајца чист 1),фикс на денот...:zloo:
Од СЕХА мислам дека Вардар нема да тепа со 6 разлика во Нашице,јаки се овие Нексе....
Опасна екипа упм...
Лани ги ишлакаа сите дома,а и сезонава гледам многу сериозна екипа,млада полетна екипа,доста дисциплинирана,а сега е крај на полусезона,сигурно Вардар нема да напнува со првата постава,мора да се чуваат играчите за СП,па ќе излезат со комбиниран тим...
Еве уште еден добар тип...:zloo:
Мераци...
Од bitches:цицки:,би ја играл Холандија хендикеп кец со Франција....
Толку беше изгледа од Ѓупките.,..
Ама да се почека треба да заврши Црна Гора со Шведска па да видиме шо математики ќе има во групата...
Да видам додатокот шо ќе кажи,не е излезен во СЛ,се уплашија дека му фатив вчера две ливчиња па денес не вадат додаток...:kuracc:

Пелистер за Металург и Раднички е Вардар бе...:oeoeoe:
Искрено,јас не би уплатил на Металург ни 5 денари,па макар и Лино самиот да ми јави и да ми речи ЧУЈ,МОЖЕШ СТРПАТИ САВ ТВОЈ НОВАЦ НА НАС...:гик:
Ако би играл на СЕХА би играл хендикеп кец за Раднички,не се толку лоша екипа,посебно za ма..
Имаат солидни бекови,Шмигиќ шо беше и во Вардар и Металург е таму,не се толку отепани,иако имаат само една победа и нерешен резултат...
А кога ќе видам Металург со кој состав оди во гости се е кажано..:popce:
Дека се поквалитетни од Раднички се,ама дека би победиле лесно не се сложувам...
Зависи шо хендикеп ќе дадат,ако дадат барем 3.5,4.5 би ја играл хендикеп кец за Раднички....
2.5 na internet e za radnicki[DOUBLEPOST=1418812183][/DOUBLEPOST]
Прва тројка-Голден Стејт:)
За вечер Данкан 15.5+ против Мемфис.Како што можев да видам Каваи Ленард и Тони Паркер нема да играат вечер.
Сношти јас се поебав со играчите,
nedobiten.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom