Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Калтерн хокеј 6+ за 2000
Селта корнери 5+ за 2500
Ломел 1или3+,Лацио 1или3+,Камбур ГГ3+ за 4700
барем 2 тикета да испаднат колку да не бидам во голем -
без зезанции кажи ми што планирате за утре, ќе ја биде ли 1х двојна, знам дека е дерби и напалени поол ќе бидат ама вие со какви императиви влагате во натпреваров?Jaс сум најголемата будала што ја игра Барса последна, да дигне четвртина плус од добивката и на крајот останува со курот во раце.
Поздрав.
Ти шо мислиш? xDбез зезанции кажи ми што планирате за утре, ќе ја биде ли 1х двојна, знам дека е дерби и напалени поол ќе бидат ама вие со какви императиви влагате во натпреваров?![]()
Со императив Џерард да не трча пак накај камерманот.без зезанции кажи ми што планирате за утре, ќе ја биде ли 1х двојна, знам дека е дерби и напалени поол ќе бидат ама вие со какви императиви влагате во натпреваров?![]()
juventus[DOUBLEPOST=1418508392][/DOUBLEPOST]Za utre ajax ili juventus koja e posigurna ??
mozno e da bide 3+ i liverpul ne se losiInace vo vrska so Manchester. 90% Mislam deka ke dadat gol ama so ogled na toa i kakva odbrana imaat Gg mi stoi najdobra varijanta.