Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Jaс сум најголемата будала што ја игра Барса последна, да дигне четвртина плус од добивката и на крајот останува со курот во раце.

Поздрав.

Цел ден само 100 денари плус, Круз Азул морони, а вака гледано многу подобро искочија резултативе оваа сабота од минатата.

Калтерн хокеј 6+ за 2000
Селта корнери 5+ за 2500
Ломел 1или3+,Лацио 1или3+,Камбур ГГ3+ за 4700

барем 2 тикета да испаднат колку да не бидам во голем -

И сепак во + и уште да изведе Селта 2 корнери и да биде перфектно :aplauz:

Севиља 1
Спортинг 1
Волфсбург 1
Андерлехт 1

Кој ги ебе озбилно, Еибар ептен лош тим имаат, алал да им е какви резултати вадат, Севиља мора тука да се покажат и да се задржат што подолго горе, Спортинг игра со Мореиренсе кој е еден од најлошите 3-4 тима у португалско, другиве две не ги ни разгледав ама пак ќе кажам, кој ги ебе

Jaс сум најголемата будала што ја игра Барса последна, да дигне четвртина плус од добивката и на крајот останува со курот во раце.

Поздрав.
без зезанции кажи ми што планирате за утре, ќе ја биде ли 1х двојна, знам дека е дерби и напалени поол ќе бидат ама вие со какви императиви влагате во натпреваров? :D

без зезанции кажи ми што планирате за утре, ќе ја биде ли 1х двојна, знам дека е дерби и напалени поол ќе бидат ама вие со какви императиви влагате во натпреваров? :D
Ти шо мислиш? xD

Со императив Џерард да не трча пак накај камерманот.

Ја планирам Пул Х2 да ја играм 1.9 е сасвим ок квота за мене

Inace vo vrska so Manchester. 90% Mislam deka ke dadat gol ama so ogled na toa i kakva odbrana imaat Gg mi stoi najdobra varijanta.

Nice-St. Etienne 0-2
Wolfsburg-Paderborn 1-1&3+
Sevilla-Eibar 1-1&3+
Gaziantepspor-Besiktas 2

ke gi probam ovie mislam deka se sigurni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom