Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мрш бе и ја најдов да барам изненадување на најместачката екипа во историјата. Ги чекам Јуве - Торино Х2 и типично за Јуве дава гол во 95 минута.

абе се да ви ебам сакатури едни, една шанса и гол примате

NEKA SE EBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1417373613][/DOUBLEPOST]
За малце ќе ти вриштев, ама добро е.И сега немој да ми кажеш ти реков чист кец , беше добра опција Х да се игра виде и самиот сега.
begaj be baksuz, mrazam taka nekoj koa ke mi rece igram za da izbaksuziram, neli gleas site tuka 1 ja cekame, bogami i ja :D ajde vecer uste o'sulivan i da si lapam :D

Мрш бе и ја најдов да барам изненадување на најместачката екипа во историјата. Ги чекам Јуве - Торино Х2 и типично за Јуве дава гол во 95 минута.
Од каде типично за Јуве у 95 да дава гол ? Типично глуп тип и глупо оправдање што си одиграл глупо...

NEKA SE EBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1417373613][/DOUBLEPOST]
begaj be baksuz, mrazam taka nekoj koa ke mi rece igram za da izbaksuziram, neli gleas site tuka 1 ja cekame, bogami i ja :D ajde vecer uste o'sulivan i da si lapam :D

АКо ти е утеха после црвениот да имав пари на бет ќе играв кец, да не биде дека малери ти праам хД

Пенал за фенербахче, си ја наместија х да биде матер им ебем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom