Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледа ли некој Дортмунд бе ? Напаѓаат ? Се дешава нешто уопште на утакмицата ?

Претходниот викенд пишав дека веќе не ги играм Дортмунд и еве ме пак. :icon_lol:

Се изгуби Клоп на цело, мислам дека клоцата му е ептен блиску.[DOUBLEPOST=1417370525][/DOUBLEPOST]
Ја гледа ли некој Дортмунд бе ? Напаѓаат ? Се дешава нешто уопште на утакмицата ?
Јас ја гледам и немаат врска. Прават контри цело време уствари ама Рамос колку топки им заеба не е можно.

Фенербахче :icon_lol:

Ај вака имам барем поголеми шанси да биде 1 & 3+

Nema da ti ja dae kec - ja cekam 2 u 1.... poznavajki si ja svojava srekja ..... ili 0-2 ke zavrsi ili 1-1 ....

Налет више ми иде од кладилницава ...едно ливче нејќе да улета

Да им ебам матер на Дортмунд веќе. Искрено јас сум глупиот во случајов што ги иам играно на 10 од овие 13 кола, ама страшно одвратна екипа ми станаа. Нека кршат глава веќе, кај мене на тикет ако ги има да ме убие некој од вас.

Претходниот викенд пишав дека веќе не ги играм Дортмунд и еве ме пак. :icon_lol:

Се изгуби Клоп на цело, мислам дека клоцата му е ептен блиску.[DOUBLEPOST=1417370525][/DOUBLEPOST]
Јас ја гледам и немаат врска. Прават контри цело време уствари ама Рамос колку топки им заеба не е можно.
Добро и не можам многу од Рамос да очекувам вчера играше против Малага, многу ќе му дојдат 2 утакмици за 2 дена.

Ма нека си ебат матер бе.. :@ :@

Да им ебам матер на Дортмунд веќе. Искрено јас сум глупиот во случајов што ги иам играно на 10 од овие 13 кола, ама страшно одвратна екипа ми станаа. Нека кршат глава веќе, кај мене на тикет ако ги има да ме убие некој од вас.
Oh common man, vo CL vredi da se igraat if nothing. Za liga da ne zboram haha.

Крузеиро за вечер 7+ ги изиграв.20 квота беше за 2-1 и шо знам некако лаком бев и решив 7+ да уплатам на 35 квота..па ваљда знаат и други местенки да прават освен 2-1..а реално нема зошто да играат..по опуштена утакмица ќе биде...и 0-0 ќе заврши :ROFLMAO:

Nema da ti ja dae kec - ja cekam 2 u 1.... poznavajki si ja svojava srekja ..... ili 0-2 ke zavrsi ili 1-1 ....

Налет више ми иде од кладилницава ...едно ливче нејќе да улета

Многу се напнати напаѓаат цело време, ништо чудно да се врти 2-1

Е после све сезонава се надевам дека Дортмун ќе отпаднат..ете што малер работа..играа финале на ЛШ..и почнаа фановиве на Јунајтед за нив да навиваат и еве ги последно место..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom