- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Одбојкава ми е добра, Стандард ме плаши, а Јуве што го допишав...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас ја гледам и немаат врска. Прават контри цело време уствари ама Рамос колку топки им заеба не е можно.Ја гледа ли некој Дортмунд бе ? Напаѓаат ? Се дешава нешто уопште на утакмицата ?
Ја гледа ли некој Дортмунд бе ? Напаѓаат ? Се дешава нешто уопште на утакмицата ?
Фенербахче
Ај вака имам барем поголеми шанси да биде 1 & 3+
Добро и не можам многу од Рамос да очекувам вчера играше против Малага, многу ќе му дојдат 2 утакмици за 2 дена.Претходниот викенд пишав дека веќе не ги играм Дортмунд и еве ме пак.
Се изгуби Клоп на цело, мислам дека клоцата му е ептен блиску.[DOUBLEPOST=1417370525][/DOUBLEPOST]
Јас ја гледам и немаат врска. Прават контри цело време уствари ама Рамос колку топки им заеба не е можно.

Дефинитивно треба да се откажеш од кладењеУтре е Недела а на програмата е Франфуркт-Дортмунд што значи веројатно Дортмунд ќе победи...1.65 АLL-IN
Oh common man, vo CL vredi da se igraat if nothing. Za liga da ne zboram haha.Да им ебам матер на Дортмунд веќе. Искрено јас сум глупиот во случајов што ги иам играно на 10 од овие 13 кола, ама страшно одвратна екипа ми станаа. Нека кршат глава веќе, кај мене на тикет ако ги има да ме убие некој од вас.

Nema da ti ja dae kec - ja cekam 2 u 1.... poznavajki si ja svojava srekja ..... ili 0-2 ke zavrsi ili 1-1 ....
Налет више ми иде од кладилницава ...едно ливче нејќе да улета