Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Цела сезона ми изебаа мајката, не ми се верува кои ретарди се значи. Уште Реал и Барса ќе ми останаа. :mad::facepalm: Од омилена екипа почнаа страшно да ме нервират, да им ги ебам и грдите полуисперани дресови.

Ќе им го испушам на овие од Мкдонс и на ПЕтерборо на сите по 2пати ако треба, само нека даат по 1 гол и МКдонс и Петерборо ...се да им ебам !!!!!! со играч више и 1-0 е само говнари

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Ќе им го испушам на овие од Мкдонс и на ПЕтерборо на сите по 2пати ако треба, само нека даат по 1 гол и МКдонс и Петерборо ...се да им ебам !!!!!! со играч више и 1-0 е само говнари
Речи да те ебат магариња, како @martin_92 :ROFLMAO:

Смешен ми е мубаетов со која кладилница била најдобра, јас конкретно идам у таа што ми е најблиску, а верувам дека и повеќето го прават тоа. исто битно е и во која можам полсено ливчиња онлајн да си напишам. Незнам за другите али мислам дека Спортлајф тоа најдобро го имаат направено. Како и да е, ние да фи погодуваме утакмиците па искрено гајле ми е дали на помал коефициент сум ги уплатил ако ги погодувам. Вака бар за мене мубаетов ми е у која банка има најдобри камати а пари нема за ставање. :D

Чисто информативно уште од сега:
Дортмунд следната утакмица во лигава ја игра другата НЕДЕЛА во 17:30..1.45 квота негде ќе биде ваљда..локумче за 2ка

Шо игри нема шо немало избор? Секоја ебана игра шо ја има во другите кладилници ја има и таму, со многу поголеми коефициенти. Или само онака го пиша ова колку да се пиши нешто..
Абе друже, не е само избор на игри. И Моцарт има голем избор на игри ама квотите им се катастрофа. Кое фајде ако имаш избор да играш коа неможеш убаво да ги наплатиш паровите што си ги погодил.[DOUBLEPOST=1416674476][/DOUBLEPOST]
Смешен ми е мубаетов со која кладилница била најдобра, јас конкретно идам у таа што ми е најблиску, а верувам дека и повеќето го прават тоа. исто битно е и во која можам полсено ливчиња онлајн да си напишам. Незнам за другите али мислам дека Спортлајф тоа најдобро го имаат направено. Како и да е, ние да фи погодуваме утакмиците па искрено гајле ми е дали на помал коефициент сум ги уплатил ако ги погодувам. Вака бар за мене мубаетов ми е у која банка има најдобри камати а пари нема за ставање. :D
Вака размислував доека не ја видов таа страната за споредба на квоти maxbet.mk и составив неколку тикети, има шо да видиш. Играш на пример 6-7 утакмици, у една кладилница имаш добивка (карикирам) 3000 у друга 5000. Епа не е исто.

Абе друже, не е само избор на игри. И Моцарт има голем избор на игри ама квотите им се катастрофа. Кое фајде ако имаш избор да играш коа неможеш убаво да ги наплатиш паровите што си ги погодил.[DOUBLEPOST=1416674476][/DOUBLEPOST]
Вака размислував доека не ја видов таа страната за споредба на квоти maxbet.mk и составив неколку тикети, има шо да видиш. Играш на пример 6-7 утакмици, у една кладилница имаш добивка (карикирам) 3000 у друга 5000. Епа не е исто.

Абе јасно ми е мене тоа, проста математика е јасно е дека на неколку утакмици по 0,1 ,0,2 разлика во кеф коа ќе се собере не баш разликата мала. Мене поентата ми беше друга, дека најважно ми е да ги погодувам па искрено и на 3000 ќе се радувам место на 5000 ако овие првиве ги погодувам почесто. Пример во близина имам Спортлајф и Копачка, сигурно нема да идам 10 мин повеќе за до Бет Сити. Иначе да у право си има разлика така коа ќе собереш повеќе на ливче.

Се немат денеска среќа да паднит гол

Молинеро беше поклон на денот. Штета само за ебиветрот ако го пиша комбо тикетот, Сампер Монтана ја еба работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom