Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
во исто време :pipi::pipi::love::LOL:
ајде уште Колчестер да даде гол, и после арсенал дава гол и лион 2+:cuc:
Значи уште цело ливче :pos:

Нека ми продолжат моиве како што се, не барам ништо повеќе (y)

Ваков викедн почнувајќи од вчера 700 минус и денес ушт во 5 1300.. вкупно 2000 до сеа минус... катастрофа, вчера на 3 ливчиња по една утакмица, денес по се изгледа ќе биде нешто слично.. најголема добивка од кладење е да не се кладиш изгледа

Момци, чекам Петербороу т1;гг3+ - 0-1 е на полувреме ?

Чаре некое ? како да ја штитам ? идеја некој ?
Еве ти ја 0-2, утре очекувам 1х да ја пишеш Милан како што ја пиша Јувентус со Интер пред 2 години 1х на 50 :cool:

Еве ти ја 0-2, утре очекувам 1х да ја пишеш Милан како што ја пиша Јувентус со Интер пред 2 години 1х на 50 :cool:

Брат тим1 со гг3+ ја чекам ....нека ја дае оваа .... утре за милан се знае ..... Идеш во Мондано :D?

Ќе ме скине Дортмунд, не ми се верува..

Брат тим1 со гг3+ ја чекам ....нека ја дае оваа .... утре за милан се знае ..... Идеш во Мондано :D?
Идам идам, редовни сме таму

Занчи за викенди само народни тикети се играат дефинитивно голема понуда и незнаеш шо да изиграш разумно и паметно.
Еве фатив на тикет со 10 англиски 1+ прво на сите други како круша испопагав

Ја има во Колонија (ако знаеш каде е). Ама искрено нема многу избор за игра, за мене најлоша кладилница заедно со Моцарт (и полоша од Моцарт)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Шо игри нема шо немало избор? Секоја ебана игра шо ја има во другите кладилници ја има и таму, со многу поголеми коефициенти. Или само онака го пиша ова колку да се пиши нешто..

Шо игри нема шо немало избор? Секоја ебана игра шо ја има во другите кладилници ја има и таму, со многу поголеми коефициенти. Или само онака го пиша ова колку да се пиши нешто..
Ај погледни ги после другите цитирања со другиот член, имало две кладилници со исто име со тоа што оваа мојава е полоша и од Моцарт. Пример ти е тоа што ја нема Белгија 2 зошто денес ќе ги намалат коефициентите и ќе ги дадат во допуна. Исто така ги има сите утакмици од ракомет ЛШ ама ја нема Металург зошто има добар коеф за 2ка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom