Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Значи уште цело ливчево исто време
ајде уште Колчестер да даде гол, и после арсенал дава гол и лион 2+![]()

Нека ми продолжат моиве како што се, не барам ништо повеќе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи уште цело ливчево исто време
ајде уште Колчестер да даде гол, и после арсенал дава гол и лион 2+![]()
Еве ти ја 0-2, утре очекувам 1х да ја пишеш Милан како што ја пиша Јувентус со Интер пред 2 години 1х на 50Момци, чекам Петербороу т1;гг3+ - 0-1 е на полувреме ?
Чаре некое ? како да ја штитам ? идеја некој ?
Еве ти ја 0-2, утре очекувам 1х да ја пишеш Милан како што ја пиша Јувентус со Интер пред 2 години 1х на 50![]()
Идам идам, редовни сме тамуБрат тим1 со гг3+ ја чекам ....нека ја дае оваа .... утре за милан се знае ..... Идеш во Мондано?
Ја има во Колонија (ако знаеш каде е). Ама искрено нема многу избор за игра, за мене најлоша кладилница заедно со Моцарт (и полоша од Моцарт)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ај погледни ги после другите цитирања со другиот член, имало две кладилници со исто име со тоа што оваа мојава е полоша и од Моцарт. Пример ти е тоа што ја нема Белгија 2 зошто денес ќе ги намалат коефициентите и ќе ги дадат во допуна. Исто така ги има сите утакмици од ракомет ЛШ ама ја нема Металург зошто има добар коеф за 2каШо игри нема шо немало избор? Секоја ебана игра шо ја има во другите кладилници ја има и таму, со многу поголеми коефициенти. Или само онака го пиша ова колку да се пиши нешто..