Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и за фудбал ако има 1,1 граница на Трубарево - Јурумлери, H1 е да тепа Трубарево со 2 или повеќе разлика така? Иначе фала ти.
Другар јас како што знам кога има хендикеп за резултат самиот хендикеп си вели на кого е ставен. Со знак -(минус) или + се означува на кого се става хендикепот.

Ако имаш фаворит домаќин тогаш сигурно нему ќе му бидат со хендикеп одземени поени/голови зависи што си играл.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
UNION COMERCIO - JUAN AURICH 1 @ 2,10.
Union Comercio за денес е комплетен и му се враќа Bogado 21/13.
Хуан Аурих без 3ца најдобри играчи, капитенот Balbuena 22/6 ,Vilchez 17/4 и најдобриот стрелец Rengifo 21/10.
Инаку денес бев да уплатам во моцарт, на интернет има едни специјали (промоции на мак). Во хендикепите начекав многу интересни типови на пример јувентус 4.5 специјален хендикеп (што мислам дека денес нема да тепа јуве со толку и може да се лупа голема сума на H2 (4.5). Али девојчето што уплаќа ми кажа дека досега немале уплаќано таков тип и незнаела за што се работи. Ај некој ако имате уплаќано кажете како оди можеби јас неубаво и објаснив

Хуан Аурих без 3ца најдобри играчи, капитенот Balbuena 22/6 ,Vilchez 17/4 и најдобриот стрелец Rengifo 21/10.
Инаку денес бев да уплатам во моцарт, на интернет има едни специјали (промоции на мак). Во хендикепите начекав многу интересни типови на пример јувентус 4.5 специјален хендикеп (што мислам дека денес нема да тепа јуве со толку и може да се лупа голема сума на H2 (4.5). Али девојчето што уплаќа ми кажа дека досега немале уплаќано таков тип и незнаела за што се работи. Ај некој ако имате уплаќано кажете како оди можеби јас неубаво и објаснив
Жолти картони ти се тоа

Не е тоа да тепа јуве туку број на жолти картони , корнери и слично ..

ОК ретко уплаќам во моцарт ради ниските коефициенти иако ми е најблиску и скоро никогаш не сум ја чепкал страната. Фала на брзиот одговор.
Бај да веј на мејл ми стигнало порака од спорт лајф дека имам ваучер, мора денес да одам да го одиграм или?

ОК ретко уплаќам во моцарт ради ниските коефициенти иако ми е најблиску и скоро никогаш не сум ја чепкал страната. Фала на брзиот одговор.
Бај да веј на мејл ми стигнало порака од спорт лајф дека имам ваучер, мора денес да одам да го одиграм или?
Немора денес да го искористиш, мислам дека стои месец или два така нешто.

Eve deneska za comby ova ja izigrav na mal vlog , inaku singel igram , ama ova vredi da se igra . Sevkupen koeficient 6.20
0WOAzWE.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom