Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пошо жабарите ми го ебаја си напрајв едно поправно т.е од оние никој шо нефатил:icon_mrgr:
Јena 3+
Plauen 3+
Havelse 3+
Hamburger II 3+
Goslarer 3+
Kobe 3+
Varnamo 3 +

Реално убо е да пробаш во некоја ВИП група, со прелази 2/1 или 1/2 ама за се треба пари, за да пробаш то треба 50 или 100 евра нив да му платиш за прелазот, па сам да уплатиш сингл, не дај боже ако не влези па тешко тебе, незнам заебана работа е.
Иначе од друга страна нереално е тој ако има прелази, ќе си клај сам пари ќе си фати и насекое ќе клава на прелази, нема логика тој 50 евра да бара од тебе, ко со 5 евра можи да заработи толку ако уплати прелаз.
Генерално кладилницата не е добра работа, џабе ги трошиш парите, со некој исклучоци ама сепак среќа треба и за то. Ако имаш отпоќе буџет изиграј некој по свој тип, 2-3 фаворити пробај отколку по оние лажни групи.

Како денеска на фаворити да пробаш..ни глав да те боли ни ништо..
Не реков дека ќе влезат фаворитите, ама заедно со среќа можи да ги погодиш..
За ЛЕ 7 кецој погодив некни и си ќарив :icon_mrgr:

Како денеска на фаворити да пробаш..ни глав да те боли ни ништо..
Не само денеска, секој ден треба да ги играш своите фаворити! Покрај Јунајтед, имам многу други фаворити меѓу кои : Al Hilal, El Deklyeh, Al Ittihad, Sassuolo, Al Ahly, на кои вадам илјадници евреи дневно. Али фаворит ми станува само кога ќе го видам коефициентот до името :D

Али фаворит ми станува само кога ќе го видам коефициентот до името :D
Али имаше ептен добра квота да тепа во 2001, после тоа видоа дека цело време победува па му намалија квоти.

Вакви ливчиња ми се најубави кога ќе ги погодам, не зедов големи пари, за 50 го уплатив само, ама поубаво ми е на душата кога ќе погодам вакви типови, отколку само фаворитите.
dobiten.png
Горе 5 фикса и 2/3, 2/3 услови, не дека беше блиску за влегување, 2 утакмици ме турнаа, ама да се пофалам со погодените :D .
nedob.png

Еве нешто на голчиња за утре

Јунајтед - Челзи Т2
Лион - Марсеј 3+
Менхенгладбах - Баерн ГГ3+
Јуве - Палермо 2+
Милан - Фиорентина 3+

1621718_10203070224942768_7671669802289285513_n.jpg

шта речи коју пораку послати...

за денеска
Челзи -- 2
Милан --1
Атл.Мадрид --2
Баерн - ппХ

Dinamo Z 1
Rosenborg 1
Juventus 1
Zenit 1
Baerum 3+
Mislenja za ovie 'favoriti' ?

Пошо никад немам уплаќано хендикеп, ако за баскет или ракомет границата за хендикеп е 5,5 а играат Вардар - Раднички, H1 е да тепа Вардар со 5,5 разлика или да изгуби? Како иде тоа?

За 200 денари ќе ги изиграм Јуве, Удинезе и Наполи. Ако не погодам ќе одморам од спортска...

До вторник :D[DOUBLEPOST=1414319226][/DOUBLEPOST]
Пошо никад немам уплаќано хендикеп, ако за баскет или ракомет границата за хендикеп е 5,5 а играат Вардар - Раднички, H1 е да тепа Вардар со 5,5 разлика или да изгуби? Како иде тоа?
H1 би било Вардар да победи барем со 6 разлика.

За 200 денари ќе ги изиграм Јуве, Удинезе и Наполи. Ако не погодам ќе одморам од спортска...

До вторник :D[DOUBLEPOST=1414319226][/DOUBLEPOST]
H1 би било Вардар да победи барем со 6 разлика.
Исто и за фудбал ако има 1,1 граница на Трубарево - Јурумлери, H1 е да тепа Трубарево со 2 или повеќе разлика така? Иначе фала ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom