Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не реков дека ќе влезат фаворитите, ама заедно со среќа можи да ги погодиш..Како денеска на фаворити да пробаш..ни глав да те боли ни ништо..
Не само денеска, секој ден треба да ги играш своите фаворити! Покрај Јунајтед, имам многу други фаворити меѓу кои : Al Hilal, El Deklyeh, Al Ittihad, Sassuolo, Al Ahly, на кои вадам илјадници евреи дневно. Али фаворит ми станува само кога ќе го видам коефициентот до иметоКако денеска на фаворити да пробаш..ни глав да те боли ни ништо..
Али имаше ептен добра квота да тепа во 2001, после тоа видоа дека цело време победува па му намалија квоти.Али фаворит ми станува само кога ќе го видам коефициентот до името![]()
H1 би било Вардар да победи барем со 6 разлика.Пошо никад немам уплаќано хендикеп, ако за баскет или ракомет границата за хендикеп е 5,5 а играат Вардар - Раднички, H1 е да тепа Вардар со 5,5 разлика или да изгуби? Како иде тоа?
Исто и за фудбал ако има 1,1 граница на Трубарево - Јурумлери, H1 е да тепа Трубарево со 2 или повеќе разлика така? Иначе фала ти.За 200 денари ќе ги изиграм Јуве, Удинезе и Наполи. Ако не погодам ќе одморам од спортска...
До вторник[DOUBLEPOST=1414319226][/DOUBLEPOST]
H1 би било Вардар да победи барем со 6 разлика.