Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сериозно !.Како мислите Арсенал да остани непоразен против Челзи со онај тим?..Артета повреден,Вилшер повреден,Ремзи повреден,Дебуши повреден,Дијаби полуискршен,Фламини не знај кај тера..кој ќе се бори и кој ќе трча на средина? Озил,Казорла и Чембрлјен мекушите кој сите можни дуели ги губат?..ова ако не ја блокираат кладилниците тогаш се влегва ALL-IN на нејзе

Уплаќајте повреда на Диего Коста, проблем со алкохолизам на Мурињо, Златна топка за Фламини.Ол ин.

Побрзо дур не ги блокирале.

Двојната шанса е кучка. Поарно избегнувајте ја.

Шала на страна ама му држи вода муабетот на Џони. Арсенал е права болница во моментов, а без среден ред не знам стварно како планираат да му се спротистават на Челзи. Али според мене коефициентот за едно големо лондонско дерби е мизерен и јас би ја одбегнал утакмицава. Иако сите мисли ме влечат накај чист 1, знаејќи дека Мурињо ретко губи вакви дуели, а и земајќи го во предвид фактот дека Венгер никогаш го нема победено Мурињо.

И ќе забораев, Диего Коста ќе им прави доста проблеми на Кошчиелни, а особено на Мертесакер. Вториов е доста спор, а Коста е снажен и брз напаѓач, мое мислење е дека ќе си имаат доста проблеми Арсенал... Може на ситно да се проба и црвен картон за Арсенал, или општо црвен картон на утакмицата.

Тешка е Металург,не е за играње..
Мешков е слаб...просечна екипа за ЛШ...
Плус немаат некоја публика,така да ни домашниот терен не е некоја предност...
Металург и без Атман и Станиќ има сила да изненади....(нормално ако играат играчите,ако не глумат заради неисплаќање плати)...
Станиќ не ни изигра нешто оваа сезона,Атман исто....
Е сега шо не игра Ренато то е друга мака...
Според мене,ако игра Металург во рамки на своите можности има голема шанса да победи....
Сепак,овај меч е тежок,и не би го играл на конечен....освен на голови(мунус)...:sneaky:

Тешка е Металург,не е за играње..
Мешков е слаб...просечна екипа за ЛШ...
Плус немаат некоја публика,така да ни домашниот терен не е некоја предност...
Металург и без Атман и Станиќ има сила да изненади....(нормално ако играат играчите,ако не глумат заради неисплаќање плати)...
Станиќ не ни изигра нешто оваа сезона,Атман исто....
Е сега шо не игра Ренато то е друга мака...
Според мене,ако игра Металург во рамки на своите можности има голема шанса да победи....
Сепак,овај меч е тежок,и не би го играл на конечен....освен на голови(мунус)...:sneaky:

Со оглед на тоа што коефициентот не паѓа,и кладилниците го делат твоето мислење :)

Со оглед на тоа што коефициентот не паѓа,и кладилниците го делат твоето мислење :)
Батали коеф,не е меродавен тој..(посебно не во ракомет)..
Немаат толку(инасајдерски) информации за ракомет кладилниците како за фудбал...(мое мислење)...
Посебно не големите(европските)не е толку популарен спорт ракометот како кошарката...
И за Плинарско Друштво во неделата никој не сметаше дека има сила да победат со Кил па тепаа...
Непредвидлив спорт е ракометот...се бива,за само неколку минути се врти утакмица...
Според мене клучна улога во ракомет,посебно кога играш во гости е судијата и публиката..
Ако тие се против тебе шансите за победа на гостинот се помали (освен ако не си ептен јак како Барса,Кил итн)...
Е сега,Белорусите се познати дека прават притисок врз судии,плус прават некои педерски работи кон гостинската екипа..
Ги сместуваат на периферија на град,среде ноќ реновираат нешто во хотел и слично...:pos:
Позната советска педерска школа...:D

denes Turcija zeni kos 1.45 Darcis 1.35 i Goffin 1.15
za vikendov PSG,Vardar,Kielce i Flensburg se za miljarda uplata

Без провокации или слично али кој нормален се надева дека ке фати ливче со утакмици од Европа Лига поретардирано натпреварување не постои за типување од ова
10639554_10202964263529428_6979524006516467516_n.jpg

на другарче :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom