- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
педериве јужњачки 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре имало ЛШ,па што не ќутите бе,сеа дури приметив.
Атл.Мадрид т21+
Реал 1
Ливерпул 3+
2.10 коеф
ama so infonet go eba ezot?
Си се препотил за сите пари со Ливерпул
800ден у минус сумama so infonet go eba ezot?
е сега оваа ја чукам НГ за сите париЗа Шалке да даде гол 1.85 квота му дале..само мене ми изгледа ова многу ?
Шалке е офанзивна екипа, срање почнаа во лигата сигурно ќе пробаат да направат нешто, Челзи има тапа одбрана, ќе напаѓаат што ќе им остави простор на Шалке, а и ако победат убедливо може да примат гол..
Само едно објасни ми. Навиваш за Челзи, ебено најјаки се сезонава во ПЛ, топ 3 во Европа, а ти секое коло играш контра нив. Мислам, WHY bro, WHYYYYYYYYYYYYYY???? Прво Коста го бркаше да не даде гол, во првите 2-3 кола, а човекот до сега има дадено 20 голови во ПЛ, сруши милион рекордиЗа Шалке да даде гол 1.85 квота му дале..само мене ми изгледа ова многу ?
Шалке е офанзивна екипа, срање почнаа во лигата сигурно ќе пробаат да направат нешто, Челзи има тапа одбрана, ќе напаѓаат што ќе им остави простор на Шалке, а и ако победат убедливо може да примат гол..
Бркам ок квоти кога има, а не играм против ЧелзиСамо едно објасни ми. Навиваш за Челзи, ебено најјаки се сезонава во ПЛ, топ 3 во Европа, а ти секое коло играш контра нив. Мислам, WHY bro, WHYYYYYYYYYYYYYY???? Прво Коста го бркаше да не даде гол, во првите 2-3 кола, а човекот до сега има дадено 20 голови во ПЛ, сруши милион рекордиСеди мирен не играј против свој тим.
Денес Порто е 1 на милениумот, прејаки се сезонава, а Бате не е ни бледа сенка од оној Бате од претходните сезони.
Абе цело време игра контра за Челзи да гази, или па ако евентуално киксне Челзи win-win да му еСамо едно објасни ми. Навиваш за Челзи, ебено најјаки се сезонава во ПЛ, топ 3 во Европа, а ти секое коло играш контра нив. Мислам, WHY bro, WHYYYYYYYYYYYYYY???? Прво Коста го бркаше да не даде гол, во првите 2-3 кола, а човекот до сега има дадено 20 голови во ПЛ, сруши милион рекордиСеди мирен не играј против свој тим.
Денес Порто е 1 на милениумот, прејаки се сезонава, а Бате не е ни бледа сенка од оној Бате од претходните сезони.